Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cycata34

dzisiaj smieszne zdarzenie

Polecane posty

Gość cycata34

dzisiaj kolega mojego bratanka (mają 20 lat),powiedział do mnie"słoneczko chcesz kawy" ,,mhhh dziwnie to zabrzmiało,tym bardziej ze mowił to do 14 lat starszej od siebie kobiety!!!

Gość cycata34
mozliwe,ale jestem duzo za stara do niego,on za chudy do mnie

Gość cycata34
biust D!!:)plus okragły tyłeczek jak jenifer lopez,ale to moje przeklenstwo,bo kazyd tylko patrzy na moje cycki i dupe,zeby wyruchac!!a ja chce byc chuda i schudnac!!nie miec cyckow,ani tyłka,byc chudym patykiem ,,,dopne swego!

Gość to tylko
szczeliłaś szczyla w łeb?

mam ten sam problem, faceci widza tylko cycki :( wnerwia mnie to bo ja przeciez o nie, nie prosiłam. a biustu to nie masz takiego dużego d to normalny rozmiar.

Gość tacy faceci to wg teorii
Freuda zbyt wcześnie odstawieni od piersi matki! CZYLI FACECI DRUGIEJ KATEGORII,BO MAJĄ NIEUŚWIADOMIONE PROBLEMY Z WIEKU NIEMOWLĘCEGO!! z obserwacji szympansów piersi nie odgrywają żadnej roli sexualnej,bo tam nie ma problemu z karmieniem osesków! U LUDZI CORAZ MNIEJ KARMI DŁUŻEJ NIŻ 2 MIESIĄCE I CORAZ WIĘCEJ POŻĄDANYCH SZCZUPŁYCH DO PRZESADY Z MONSTUALNYM BIUSTEM-WYSTARCZY PRZEJRZEĆ GRY KOMPUTEROWE , CZASOPISMA DLA FACETÓW! niestety faceci są coraz bardziej upośledzeni,a tego nie dostrzegają..........

Gość SW 1313
Cycata34 dopną to Ciebie.