Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ninus12344

Ciąża ?

Polecane posty

Witam ! Współżyłam z chłopakiem 1 lutego z zabezpieczeniem , dostałam miesiączkę w swoim dniu czyli 24 tylko jest problem ponieważ w marcu nie dostałam w ogóle okresu ... zrobiłam test wyszedł negatywny w kwietniu dostałam okres 14-go tylko był bardzo skąpy trwał 3 dni i na końcu leciał mi brązowy śluz zrobiłam ponownie 2 testy i wyszły negatywnie ... nie wiem co robić .... dodam iż przeszłam na dietę i nie schudłam , a wręcz odwrotnie ... Od pewnego czasu zauważyłam żyły na piersiach i brzuchy i mam dziwne przelewanie w brzuchu ... czy to może być ciąża ? a może jakaś choroba ? Proszę o szybką odpowiedź . Z góry Dziękuję

Gość tak to ciąża gratuluję
Jestem mieszkańcem Twojej macicy i wiem, że to ciąża. jprdl..-.-

Gość kozi_pazur
a ogolnie masz regularne cykle? Wydaje mi się, że nie jestes w ciazy skoro mialas teraz okres i te negatywne testy.

nie mam regularnych . Takie to dziwne , bo mam dietę to powinna chudnąć , a nie tyć jeszcze na dodatek ten okres jest skąpy ... sama nie wiem co o tym myśleć

Wiem , że to nie temat na forum ... ale już sama nie wiem co robić ... do lekarza mogę iść dopiero za miesiąc ... ale czy to możliwe , że tyle testów się myliło przecież byłabym już w 3 miesiącu ciąży

Przeczytałam Twoją odpowiedź jeszcze raz ;) Testy robiłaś, więc na 99% to nie ciąża. Mi niedawno okres spóźnił się 2 tygodnie :o Ale, że akurat miałam wtedy złamaną nogę i mało się ruszałam okres spóźnił się od zmiany trybu życia. Nawet lekarz u którego byłam to potwierdził :) Ile schudłaś? I w jakim czasie?

właśnie o to chodzi , że odchudzam się ponad miesiąc aa tyje ;/ dostałam okresu trwał on 3 dni potem leciał mi brązowy śluz i dzisiaj miałam małe plamki krwi ... ;(