Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eryducja 34

Szefowa wsadziła mi na głowę praktykantkę która NIC NIE ROBI CAŁE DNIE!

Polecane posty

Gość eryducja 34

Siedzi, potrafi zrobić sobie drinka (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) w czasie pracy, gada przez telefon ze znajomymi, wychodzi na zakupy, spóźnia się, itd... Szefowa mówi ze ja "przesadzam" i że mam przestać na nią donosić (donosić ?!?!?!?!?!?!).

Gdzie Ty pracujesz, że drinki możecie pić w pracy? ;) A tak na serio to ja bym je przydzielała najgorsze roboty, wielogodzinne, żeby nie miała czasu się nudzić ;)

Gość eryducja 34
Pracuje jako dekoratorka wnętrze. Ta dziewczyna nic nie robi, a już nie raz zgubiła projekty które miała zrobić. Oczywiście nie czuje się niczemu winna.

Gość praktykantka dekoratorka
a ty się puszczasz i pierdzisz w pracy

Hmm, masz na pewno jakieś zadania w pracy do zrobienia, których nie lubisz robić. Niech ona to robi. Skoro nie wykazuje chęci nauki...

Przeeciez Ty wlasnie jestes od tego,aby zając sie tą praktykantką i jej robote dawac jaką ma wykonywac.Ona jest twoją pomocą Sama najwyrazniej nie dopełniasz obowiązku, bo praktykance nie przydzielasz pracy, i na miejscu szefowej wzielabym Ciebie na słowko w tej sprawie :)

Gość eryducja 34
Nie mogę jej dać niczego poważnego bo to spieprzy. Jeżeli tych małych nie potrafi zrobić to co dopiero większych?!

Gość wojtek_bez_portek
czyzby nie potrafila zorganizowac jej pracy?

Gość eryducja 34
Ale wy chyba nie rozumiecie. Dałam jej do wysłania projekty - zapodziała je gdzieś i musiałam odtwarzać. Prosiłam aby skontaktowała się mailowo z klientami - NIE WYSŁAŁA ANI JEDNEGO MAILA I STRACILIŚMY 2 KLIENTÓW! Jak mam jej dać coś bardziej poważniego?!

niczego nie spieprzyłam,jestes zadrosna bo jestem ładna,zgrabna i wszyscy mnie lubią,a ty jestes tłusta i nikt nie chce z toba gadać

Gość erudycja 34
Cieknie mi krew i ropa z krocza

To nie dawaj jej ważnych zadań skoro jej nie zależy. Niech ołówki ostrzy :D

jesli szefowa ją broni to pewnie to ktoś od niej....moze jakiejś siostrzenicy praktyki załatwiła. Przy normalnych układach w pracy inaczej by zareagowała...współczuję

Praktykanci to darmowa sila robocza ,wiec szefowa nie bedzie wobec praktykantki za free, tak wymagająca, jak do swojego pracownika ktoremu placi

Szefowa jest fajna, ale nie jest to nikt z mojej rodziny. Po prostu jest obiektywna. Przepraszała mnie, że musiała mnie przydzielić pod opiekę tego zrzędzącego babska, pocieszała mnie, że dam radę, że jeszcze trochę :)

Gość erudycja 34
Lafiryndo przestań zakładać tak krótkie spódnice!!!!!! Chcesz zbałamucić mojego męża suko jedna ty! Ja cię zapędzę do roboty!

Gość znowu 10 osób pisze..,,,.
Szefowa mówi ze ja "przesadzam" i że mam przestać na nią donosić>>i bardzo dobrze to szefowa jest szefową nie Ty i moze robić co chce. coś mi się wydaje że tyrasz ja bo jest nowa a ona się nie daje :D

Gość erudycja 34
raz się spierdziałam,a ty robisz z tego afere

Gość erudycja 34
Tyram ją bo nosi za krótki spódnice! Nie przystoi tak do pracy! Dzisiaj miała spódnicę która nie zasłaniała nawet kolan wyobrażacie sobie co za larwa!!!!!

Gość erudycja 34
Próbuje zbałamucić mojego męża , dziś jak wpadł na chwilę głupkowato się uśmiechała i powiedziała dzień dobry do niego! Co za sucz;/

Gość eryducja 34
Typowe kafe. Kiedyś można było założyć temat i ktoś odpowiadał a teraz :-O

Gość erudycja 34
pierdze na was nieudacznicy