Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaknakładaćfluid??

Fluid do twarzy. Jak nakładać?

Polecane posty

Gość Jaknakładaćfluid??

Hej. Mam jasną karnację, nie mam za bardzo wyprysków ale wiadomo, że twarz posmarowana samym kremem nie wygląda zbyt ładnie a na pewno nie tak jak byśmy chciały. Więc używam fluidu, jasnego i rozprowadzam go na twarzy tak "aby go nie było widać" :D Znaczy się, by wyglądało naturalnie. Ale nie zakrywa mi on np. pękniętego naczynka na nosie. Jak wy rozprowadzacie fluid? Czy zakrywa wam on wszelkie niedoskonałości? Nie chcę mieć na twarzy maski ale chcę aby mi zakrywało nierówności. Jak wsmaruję więcej fluidu to dziwnie się czuję. Może kupuję zbyt jasny? Kiedyś powiedziałam facetowi, że muszę wstąpić po fluid bo mi się skończył a on, że nie widzi różnicy :D - tak mało się malyję. Poradźcie coś. Boję się "wytapetować" że będę wyglądać nienaturalnie. Aha i używam bardzo jaśniutkiego pudru żeby się nie błyszczeć. I rzeczywiście stwierdzam, że maluję się jakbym się nie malowała... Ale to wszystko też wygląda inaczej w różnym świetle. Kiedy świeci słońce to jest super gdy mocniej się "wytapetuję" ale w świetle takim no "bez słońca" nie ma szału.

hej, ja tak samo robię, że nakładam fluid i puder a w sumie to tego w ogóle nie widać :D Nie potrafię inaczej. Ale mam zamiar iść na profesjonalny makijaż i zobaczyć po prostu co ona ze mną zrobi, jak będę wyglądać i czy mi się będzie podobać. Wtedy zakupię kosmetyki którymi mnie wysmarowała i daaawaj, w domku poeksperymentuję :D

Gość kozi_pazur
POdklAD dziewczyny! Lekki i najlepiej na to puder transparentny nakladac duzym pędzlem.