Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Davlat

Pracodawca z zagranicy

Polecane posty

Gość Davlat

Cześć wszystkim. Mam problem z nieuczciwym pracodawca, bylym bo napisalem ze jak kasy nie ma to odchodze. Pracodawca jest z Hiszpanii, ja mam wlasna dzialalnosc i wykonywalem dla niego uslugi. Winny jest mi okolo 9-10 tys zl. Koles mowi, ze dostal teraz duzo pieniedzy (prawie milion złotych) ale ma konto zablokowane przez bank i nie moze tej kasy wyplacic. Mowi tak od 3 tygodni, a kase jest mi winny za: marzec, luty i bonus za styczeń. Umowy jako takiej nie mam, ale mam napisane na ile sie umowilismy na skype, mailach i dużo screenów. Mam nawet maila jego firmowego. Co z typem zrobić? spamować go, czy dac go do sadu. Prosze o powazne propozycje i nie robienie sobie jaj:)

Gość Sam Wiesz Kto
badź wyrozumialy, na pewno trzymal kase w cypryjskim banku :P, :P, :P

Gość makowe ciasto
No trudno ci bedzie skoro nie masz z nim podpisanej umowy i ile tam pracowales. Bez podpisu dwustronnego ciezko bedzie ci cokolwiek udowodnic

Gość Davlat
To jest duza korporacja. Nie ma żadnych zarzutów do wykonanej przeze mnie pracy, bo piszę ciąglę ,,next week'' ,,next week'' i kur... juz mam dosyc jego next week.

Gość Davlat
Pracowalem od listopada do konca marca.

Gość makowe ciasto
Mysle ze na odleglosc to nic nie zrobisz.Musisz tam jechac i osobiscie sie ubiegac za wyplate.Wczesniej zaznacz ze jesli nie wypalci ci teraz to on pokryje koszty twojej podrozy. Mysle ze na miejscu wskorasz cos wiecej bo tak przez e maile to ciezko ci bedzie

Gość idfhsd
Jesli nie masz umowy to nic nie wskorasz. Nastepnym razem badz madrzejszy