Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIE FAJNI faceci

Dlaczego faceci NIEZBYT FAJNI ,NIE IDEALNI a takie maja mniemanie o sobie ???

Polecane posty

Gość NIE FAJNI faceci

Dlaczego faceci niezbyt piekni ,nieidealnie maja takie mniemanie o sobie i tak bardzo krytykuja kobiety ?

Gość bo maja kompleksy tak naprawde
Tym sposobem chca ukryc swoje komplesy tak naprawde ,wiesz granie takiego macho ze jest sie cool fajnym..

Gość zbyt duzo kompleksow
Wiesz jakby byl naprawde fajny to by nie musial robic rzeczy na pokaz... czlowiek bez kompleksow nie robi na pokaz ,bo nie musi nikomu udawadniac..:)

Gość frajerkow nie brak
Facet ZEBY ZREKOMPENSOWAC brak swojej urody,musi robic na pokaz wiele rzeczy ,zeby miec piekna kobiete ,auto itp..musi caly czas udawadniacc

Gość Loss Carloss Santos
A jak facet ma urodę i wymagania?

Gość znam takiego frajerka
Mam takiego znajomwego mysli sobie ze on taki fajny przytsojny jest ,ale wcale taki nie jest ,a jak krytykuje dziewczyny ze ta brzydka, ta taka.. a o sam...tez nie piekny nie idealny..

Gość przeciez to prmityw
ale o czym tu mowa przeciez PRAWDZIWY FACET nigdy nie powyzywa,nie bedzie obgadywal kobiet ,ze brzydka itp epitety...

Gość A TY TAKI PIEKNY ?
Najzabanwiejsze jak facet ktory nie jest idealny ,piekny ,a krytykuje inne dziewczyny..smiac mi sie chce z takich zakompleksionych pajacykow ;)

Gość Loss Carloss Santos
Nie ma człowieka na ziemi, który spodobałby się każdemu. Jednak są ludzie, którzy podobają się większości, a rezultaty w postaci darmowych szmat w sam raz na raz to potwierdzają.

Gość do Loss CArlos santos
a czy ty jestes piekny dla wszytskich kobiet ,kazda sadzi ze piekny jestes?;)

Gość Loss Carloss Santos
Z pewnością nie i o tym pisałem, błyskotliwa istotko.

Gość KAZDY z Was ZBRZYDNIE
a co wtedy GDY ZBRZYDNIECIE ? KAZDY Z WAS ZBRZYDNIE ZESTARZEJE SIE uroda trwa bardzoo krotko moze 5 do 10 lat I CO WTEDY?????????????????????????

Gość tez znam takiego
Moj kolega tez ma o sobie takie mniemanie..pozorant niezly.. mysli ze moze miec prawie kazda laske..a on jest nie wcale fajny.. mi sie osobicie bardzo niepodoba ,on mysli nwet ,ze ja na niego lece ...;) on dla mnie po prostu jest brzydki..

Gość Loss Carloss Santos
Jak ktoś jest ładny, to takim pozostanie. Nawet niektóre kobiety, twierdzą że facet jest jak wino Panie tego szczęścia nie mają, liczą się tylko młodziutkie.

Gość pieknaaaaaaaaaaaaaa
ja jestem piekna i wiem ze faceci na to leca ,a ja to wykorzystuje haha,jestem nawet mila usmiecham sie do brzydkich facetow ,ale mysle sobie w tym momencie jaki brzydal.;)

Gość pieknaaaaaaaaaaaaaa
FACECI SZYBKO BRZYDNA Brzuchate knury..zmarszczki na ryju ,jakies piegi...ochydni sa niektorzy tym bardziej starsi

Gość Loss Carloss Santos
Pokaż foto :) Zobaczymy.

Gość Loss Carloss Santos
Diametralne zmiany w wyglądzie faceta są po 60tce. Kobitki 40tki to już wraki. Jak ktoś nie dba o siebie to brzuch ma, wiadomo.

Gość Bzdziag
Gdyby kobiety nie musialy na wam knurow tyrac, to tez do 60tki by wygladaly...proste

Gość sefer
A kobiety? 35 lat już cycki widzą jak wymiona u krowy, otyłe. rozciapane twarze od nadmiaru skóry, a zmarszczki? Takie jak u panów :) a jakie wory pod oczami mają okropne ;/

Gość Loss Carloss Santos
Bzdziag Chyba masz jakieś dziwne doświadczenia. Nighdy u mnie w rodzinie kobieta nie pracowała na mężczyznę, było zawsze odwrotnie.

Gość Bzdziag
No skoro prace na etacie+w domu+dzieci nie zaliczasz do pracy....

Gość Loss Carloss Santos
No mój brat np. chciał oddać dziecko do żłobka, ogólnie wykazywał inicjatywę żeby od tego odciążyć, ale wybrała drogę męczennicy, spędzając czas w domu.

Gość ZESPUTE CIELSKO
OBWISLA Skora cycek jak u starej baby :( DUZA GEBA jak u PLASTIKOWEJ LALKI... -NOGI JAK KOLKI,zamaisz zgrabnych sexi nog -BRZUCH JAK PONTON -DUPA JAK Szafa zamiast JEDRNEJ zgrabnej prezacej sie Pupy :) -BAWOLI KARK Cialo pelne TLUSZCZU SAM CHORY TLUSZCZ..zepsute cielsko.. -RAMIONA JAK U FACETA Duze..GDZIE SUBTELNOSC-Kobiecosc?

Gość OBWISLA Oklapla skora Cycek ;(
tyja jedza duzo ,a terazniejsze jedzenie same w nich chemikalia konserwanty.. CIALO PELNE CHOREGO TLUSZCZU z chemikaliami konserwantami z jedzenia..

Gość a jak wam mowie
ja nie jestem piekny dlatego chcialbym miec fajna laske zgrabna BO CHCIALBYM ZREKOMPENSOWAC SOBIE moje kompleksy wady,wtedy to mnie wzmocni :) wtedy bede czul sie taki fajny ;)

Gość mial kase to wzielam go
Ja jestem piekna i moj facet to brzydal i potajemnie ogladam sobie innych fajniejszych od niego::);) ale ma dosyc kasy dlatego z nim jestem :)