Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość el_sool

Dermatolog - skóra głowy - Kraków

Polecane posty

Gość el_sool

Witam! Poszukuje jakiegoś dobrego dermatologa specjalizującego się w chorobach skóry głowy. Męczy mnie bardzo wypadanie włosów połączone z jakimś dziwnym łupieżem/nie łupieżem... odwiedziłam już kilku ale widać nie byli wystarczająco kompetentni bo nic kompletnie nie pomogli. Jeśli ktoś miał podobne problemy ( w grę może chodzić łupież/ grzybica skóry głowy) i znalazł w Krakowie lekarza który podał dobrą diagnozę i co najważniejsze problem znikł bardzo proszę o namiary. Interesuje mnie też wyskrobina ze skóry głowy, jeśli któryś lekarz daje na nie skierowanie to była bym bardzo zainteresowana kontaktem z nim. Mam nadzieje, że ktoś mi pomoże. :)

Gość el_sool
Nikt nie jest w stanie mi pomóc...?

Gość helena77
Ja mogę polecić dr Sułowicz, przyjmuje i na Klinice i w SCM w Wiślanych Tarasach Pozdrawiam Helena

Gość el_sool
@ helena77 - a czy dr Sułowicz leczyła Tobie/komuś w rodzinie/znajomym jakąś chorobę skóry głowy? Już byłam u kilku dermatologów którzy byli "dobrzy" ale np. w leczeniu trądziku a na moją przypadłość dostawałam ampułki (za kilkaset złotych) maskę którą wcześniej już stosowałam i przyniosła wręcz odwrotny skutek lub szampon z ketokonazolem który na mnie nie działa... Nie chce wydawać niepotrzebnie kasy na wizytę która nie przyniesie żadnego efektu. Potrzebuje sprawdzonego i znającego się na rzeczy dermatologa...