Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boots boost

Mieszkania w UK Londyn

Polecane posty

Gość boots boost

Powiedzcie mi czy jest to możliwe, aby kupić w UK, powiedzmy w stolicy mieszkanie z własnym ogrodem? Na dom nas stać raczej nie będzie, ich ceny w Londynie są koszmarnie wysokie, 3 bedroom za 250 000 ale kredyt jaki mogą nam dać to 190 000, a sami reszty nie uzbieramy...Za to mieszkania to trochę inaczej, bo ceny spooro niższe, ale właśnie nie wiem czy jest taka możliwość, aby to mieszkania miało ogród? Takie byśmy chcieli, no ale jak to się mówi, chcieć, a móc...

Gość lady hounslow
Ciężko będzie znaleźć mieszkanie z ogrodem. Przeważnie są domy ale z mieszkaniem się nie spotkałam. Do wynajęcia to co innego.

Gość A nie prawda
Sa mieszkania w Londynie/UK z ogrodem i to wlasnym, prywatnym...Moze zadko spotykane, ale TAK sa takie

W mojeje okolicy sa takie mieszkania jest na parterze jedno i na pierwszym pietrze drugie oba z ogrodami..koszt 200tys. w gore. mozna dostac taniej,ale napewno trzeba by bylo cos odnowic. aha mieszkam w 6 strefie,czyl daleko do centrum.

Gość problem jest i to duzy
u mnie tez sa takie i to wcale nie jest rzadkosc... po prostu sa to domy przerobione na mieszkania... czesto w zabudowie szeregowej, jedno na parterze z ogrodem, drugie na pierwszym pietrze, z oddzielnym wejsciem i czasem z czescia ogrodu do uzytkowania.

Gość problem jest i to duzy
mowa o 5 strefie, poln-zach Londyn, do centrum 30 min metrem, Metropolitan line

U nas nie sa przerabiane,porostu sa dwa mieszkania oddzielne.

Gość grepfiniza
agent ty przeciez pracujesz w neiruchomosciach to mozesz pomoc koleznace, domyslam sie, ze twoja wiedza na ten temat jest obszerna

Gość juz nie przesadzajcie...
Jak sie potrafi i chce to sie nawet w Londynie znajdzie "tanie" mieszkanie. Za 200 000 to mozna juz miec dom. No chyba, ze ktos chce mieszkac w centrum badz w jakims apartamencie, no to co innego.