Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grgrrhrhr

Problem na Allegro-ktoś wlamał się na konto Sprzedającego. Co dalej?

Polecane posty

Gość grgrrhrhr

Witajcie, kupiłam na aukcji przedmiot. Na drugi dzień otrzymałam od Allegro.pl wiadomość, że konto sprzedającego zostalo zawieszone. Skontaktowałam się ze Sprzedającym, który twierdzi iż ktoś się włamał na jego konto i sprzedawał fikcyjne przedmioty.Mówi, że jutro zgłasza to na policję. Co z moimi pieniędzmi? Czy mam prawo wymagac aby zwrócił mi on pieniadze? Przeciez została zawarta umowa kupna-sprzedaży tak? Pomocy...:(

Gość a jak,vregve
a ja bym sie z nia klocila, niech oddaje kase.

Gość znowu 10 osób pisze..,,,.
jak wpłaciłaś kasę ? masz prawo domagać się od niego kasy bo powinien tak zabezpieczyć dostęp aby nikt się nie włamał ale to długie i czasochłonne.poza tym jak cena była nadzwyczaj niska to marne szanse.sprawy cywilne są długie i nieefektywne, prościej udać się na policję zgłosić oszustwo przeciuwko złodziejowi następnie z numerem sprawy kliknąc na wielki niebieski parasol na stronie głownej i przeczytać co to POK.

Gość grgrrhrhr
Kase wplacilam wchodzac w link, ktory przeslal mi Sprzedający. To jego strona, przeznaczona specjalnie na wplaty. Wszystko wydawało się super profesjonalne. Kasa rzeczywiście mała, bo ponad 40zł.

Gość grgrrhrhr
Bede tak dlugo zawracac tej kobiecie głowe az odda mi tą kase. Jakby każdy mial tak robić to tylko byśmy się okradali.