Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona wystrachanna

Mój facet ciągle chce się kochać analnie

Polecane posty

Gość ona wystrachanna

Przynajmniej raz w tygodniu, a ja zwyczajnie sie boję konsekwencji bo czytalam na necie ze może się to żle skonczyć. Czy to prawda? Tez uwielbiam sie tak kochać ale się zwyczajnie boję

Gość może by tak ...
Jeżeli masz stałego,zdrowego faceta to ... Może zaproponuj jemu małe co nieco w ten otworek i zobacz,jak on zareaguje :) Powinno się odpowiednio przygotować i ... To taka sama dziura,jak inne,ale higiena przede wszystkim i odpowiedni trening.

Gość oczy szeroko zamkniete
No nie do konca taki luz ta ciaza bo co jak wycieknie z pupy w prost na cipka? zaplodnienie w stycznosci ze sluzem bez penetracji moze doprowadzic do ciazy. wiec jak koles bedzie zonke walil tylko w anal moze spolodzic dziecko tylko troche ciemniejsze bo sie plemniki w kale ubrudza. Szansa na ciemne dziecko wzrasta zwlaszcza w Anglii podobno to przez jedzenie kal bardziej barwi. Narka.

Gość do wystrychanej
kup mu sztuczną/gumową dupę, wysmaruj tygodniowym gównem i podczas zalotów analnych skieruj jego chuja w tę sztuczną. Będzie wilk syty i owca cała. Po półrocznym treningu zdradź tajemnicę sukcesu i poproś by się odpierdolił od Twojej dupy na konto tej gumowej. A najlepiej kopnij w dupę takiego dupka, amen. Poza tym źle nazwałaś ten rodzaj seksu, bo to żadne kochanie, tylko gówniane pierdolenie zakrawające gorzej niż na zwierzynadę, gdyż nawet pies omija śmierdzące gówno. No, jeśli tego nie zrobisz/pierdolniesz dupka, to znaczy, że jesteś, za przeproszeniem, suką.

Gość do wystrachanej
Tak wyuzdanego seksu szukają tylko chore osoby: mężczyźni z powodu wyłuszczenia ze stercza gruczolaka, co powoduje, że dla osiągnięcia wytrysku wstecznego potrzeba większego tarcia, a takie jest w ciaśniejszej dupie. Kobiety z powodu uszkodzenia łechtaczki, uszkodzenia nerwów po zabiegu np. usunięcie macicy, zaburzeń psychicznych. Jeśli osoby chore można usprawiedliwić zgodnie z porzekadłem" tonący nawet brzytwy się łapie" to dla osób zdrowych ta forma seksu jest kretynizmem.

Gość zdemontowana dziś kasia
tak zgrubsza to w necie wiele osób pierdoli głupoty. anal dobrze zrobiony nie jest jakoś groźny. no ale w sumie jak która się często gęsto bzyka z debilami co nie umią no to może mieć jakieś dziwne historię chyba. jak np kurna szczelina odbytu- tzn krwawiąca rana czy jakos kurna tak. nie wiem ja nie miałam takich po seksie ale podobną są tacy co mieli.

Gość ta ta ta
No jak kobieta pisze że uwielbia sie kochać analnie to chyba jest facetem, bo kobiety prostaty nie maja , to i realne doznania są znikome (bardziej w głowie mozna sobie całą otoczkę dośpiewac, że to takie fajne...to działą na podobnej zasadzie jak wielkość penisa, jak kobieta widzi małego ptaka to zakłada że bedzie kiepsko , jak widzi dużego to sobie dośpiewuje jak to jest wspaniale, a w rzeczywistości jakby nie widziałą wielkości to nie widziałaby wielkiej różnicy..no chyba że mowa o penisie 30cm co wychodzi przez gardło). Są różne "inności" w seksie (koprofilia np). Dla młodych lasek to taka sugestia aby się zastanowiły i pooglądały sobie jak wyglada zwieracz u kobiet któe zabawiaja sie wiele razy w taki sposób, i sobie odpowiedzą na pytanie czy tez taki tyłek chcą mieć, no i niech pomyslą trochę co bedzie jak z czasem wszelkie miesnia itp. ulegną zwiotczeniu i wtedy podstawowym problemem na spacerze bedzie myśl..czy aby mi coś nie wypadło z tyłka.

"No jak kobieta pisze że uwielbia sie kochać analnie to chyba jest facetem..." :classic_cool: 🖐️ aż chyba przeloguję się na arnold :D

Gość mama-na-macierzynskim
jaknie to nie. pamietaj ze to ty powinnas ustalac granice bo facet takich nie posiada. a jak nie rozumie to powiedz zeby sobie ci tydzein wkladal 2 palce w dupke i zobaczymy co powie.

nienawidzę takiego toku rozumowania - zrobię to jeśli ty też to zrobisz😴 ja pierdole:-o i to się nazywa partnerstwo? coś za coś? a może tak właśnie bezinteresownie, e? jeśli facet jest mądry to zna granice i nie będzie wymuszał, rzeczy dla nas niekomfortowych.

Gość qwerty631
anal to podstawa w kazdym namietnym zwiazku. Nie wyobrazam sobie by kobieta byla w zwiazku a nic ten tego..to zrezygnowanie ze wspanialej czesci zycia erotycznego. A i kobiety maja z tego megaa orgazmy najczesciej!

Gość do ranya
ile masz lat?

Gość moglabym dac
raz na tydzien to nie jest ;ciagle' , nie przesadzaaaaj.

Mogłabym dać raz na tydzień? A co to ma być? Obowiązek? Seks to ma być przyjemność dla obu stron a nie tylko dla jednej. Wymuszanie czegokolwiek tylko pogarsza sytuację.