Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annekk

ostre przeziębienie w ciąży

Polecane posty

Gość annekk

witam.mam ogromny problem. Jestem w 7tygodniu ciąży, 3dzień leze w łóżku i staram się leczyć domowymi sposobami jednak nic nie pomagaja. Dziś rano obudziłam się z większym bólem gardła niż wczoraj.przy kaszlu bolą mnie nerki i strasznie boję się o dziecko.proszę PowieDZcie jakie leki można stosować lub co zrobić aby przeszło dodam że katar jest przezroczysty czyli chyba nienajgorzej.. Pomocy.

Gość zimowa mama
Najlepiej idz do lekarza. Ja na poczatku ciazy tez sie rozchorowalam. Skonczylo sie antybiotykiem,ale dostalam taki,ktory nie przenuka przez lozysko. Duomox bodajze.

Gość fobistra
ja gdy byłam w ciązy dostałam straszliwego bolu glowy i nie brałam leków żeby nie zaszkodzić dziecku, z bolu czołgałam się po podłodze ale tabletek nie wzięłam , zadnej jakos przeżyłam

Gość annekk
ja z chęcią też bym nic nie brała ale boję się o malenstwo. Od zawsze cięŻKO przechodzilam przeziębienie i dlatego te obawy

Gość otp4t45 4
Idź do lekarza, są leki, któe kobiety w ciązy moą przecież przejmowac.Niektórzy zapisuja tez jakies homeopaty.Domowe sposoby raczej ci ni epomoga, widocznie to jakas wiruswka.

Gość annekk
dzięki dziewczyny, nie mam wyjścia idę do lekarza:(