Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

młodamama25

Czy któraś mama ma niemowlaka który bardzo mało śpi:(

Polecane posty

tak jak ja....już nie wyrabiam. Jak sobie radzicie jak sie organizujecie... Mój śpi bardzo mało, do tego zasypia ok 22-23 i budzi o 5, karmie go jeszcze w nocy ok 3 razy. Plan dni nie wchodzi w gre mały robi co chce a najczesciej płacze i domaga sie uwagi-byłam u pediatry i ten typ tak ma:(

Gość przeczekac,tylko tyle
A ty? Ile wazysz?

Gość michaaaa
hj miałam to samo i niestety ale nadal mam. córka domaga się uwagi non stop, dopiero jak pojawił się brat jest trochę lepiej. też zasypiała o 22 i wstawała o 5 z jedną drzemką w ciągu dnia.

Gość współczuję_______
córeczka ma 4,5 ms i mogę wszystko przy niej zrobić, owszem mało śpi w dzień ale nadrabia w nocy, budzi się tylko raz a w ciągu dnia 3-4 drzemki po max 30 min, w domu robię wszystko, obiad, sprzatam, wychodzimy na spacer i jeszcze czas na make-up się znajdzie także wszystko kwestią organizacji, np obiad częściowo przygotowuję wieczorem by nast dnia tylko dokończyć, zajmuje to 15 min a pół dnia nie musze się martwić, że obiadu nie będzie, mąż pracuje cały dzień, wraca wieczorem padnięty, ja mam weekendy dla siebie, mąż spęda więcej czasu z córeczką, wtedy ja mogę i przy komputerze posiedzieć, przeczytać coś lub po prostu wyjść na zakupy sama bez obstawy :P

Gość rtetwe
poczekaj az na nogi pójdzie będziesz ją z tuszem sciągac z szafek

Gość 111222@
moja poszla na nogi majac 10 m-cy,teraz ma 14 i jest jeszcze gorzej.... zasypia 22-23,budzi sie po 6,za dnia spi okolo 1 godziny.Pediatra to samo-ten typ tak ma...dodam tez ze w nocy budzi sie po kilka razy.Nie wiem skad corcia bierze sily...

Gość mela bez rowera
Moj tez nie spi duzo.chociaz noc przesypia w miare.a jak sie nim nie zajmuje to ryczyyyyyy.a jak sie nim zajmuje to tez ryczy wiec cie rozumie.to jest meczace. Ja czesto placze razem z synkiem.troche mi ulzy

tez tak mialam moja nic nie spla prawie jako niemowlak , dokldnie taki typ;( jak miala 2 lata przestala spac w dzien i zasypiala o 19 na noc juz chociaz to dobre,teraz ma 5 i tak jest nadal budzi sie 5-6 musisz przecekac

Moje dziecko zawsze mało spało w ciagu dnia a teraz to jest kosmos dopiero. Śpi tylko w żlobku koło 10 godzinkę i basta. Do 20 szaleje.

Gość mela bez rowera
Moj czasem na spacerze zasnie w wozku.jak przestaje jechac to sie budzi.jak maz z nim zostal to się dziwił że nic się nie da zrobić bo małego trzeba ciagle pilnować ;)