Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaki jest tego sens..

Po pół roku związku CZAR PRYSNOŁ

Polecane posty

Czy tez tak macie ze po ok pół roku rózowe okulary opadają i zaczynacie widzieć wady swoich facetów?? Ja jestem nadal zakochana, ale juz pewne rzeczy zaczynaja mnie w nim draznic. Są dni kiedy zastanawiam się nad sensem bycia z druga osobą. Tak samo zreszta miałam w poprzednich związkach.

Już mój R nie wyznaje mi prawie codziennie jak to mnie kocha, jaka jestem wspaniała i jak uwielbia ze mna spędzac czas. Rzadziej się całujemy, rzadziej dzwonimy do siebie, z smsów całkowiicie zrezygnowalismy...

ZAczyna pokazywac swoje rpawdziwe oblicze. Np budzi mnie o 7 rano bo on juz sie obudził i w dupie ma to ze ja lubie sobie pospać, nie czai sie juz ze pije sporo piw, zaczyna mówić teksty typu "pogieło cię?", pozakuje swoje humorki

I tak oto z ideału mój R przemienia sie w pospolitego faceta , który przypomina mi moich ex:-( A juz myślałam naiwnie ze trafiłam jak śliwka w kompot:-(

Gość kaziczekna102
chyba czar prysł, analfabetko... i przeważnie tak jest ,że będąc z kimś najpierw pewnych rzeczy po prostu nie widzimy albo rozgrzeszamy - pożniej otwierają nam się oczęta...tylko zależy jak bardzo nam zalezy na drugiej osobie - przymkniemy oko na pewne wady czy nie?

Przepraszam PRYSŁ ok. Ogólnie chodzi mi o to ze tak mozna sobie zmieniać partnerów w nieskończoność a każdy jest taki sam i z zadnym nie jest sie do konca szczesliwym

A byłam wczesniej w stabilnym wieloletnim związku ale wydawało mi się ze zbyt wiele nas rózni i zerwałam z nim. teraz mam nowego faceta i powtórka z rozrywki, błędne koło

Gość zagragry
u mnie też tak jest- niby jeszcze nie jest zle, bo troche mu nadmieniałam ze to wazne, by zwiazek nie zdechł, ale widze róznice.................pierwsze parę miesiecy słodko, smsy, wyznania miłosci, itd, itp.A teraz, w zasadzie kazdego dnia mi mowi, ze kocha, widze to i w zasadzie nie mam sie do czego przyczepić, ale...no własnie ale..../

A juz myślałam naiwnie ze trafiłam jak śliwka w kompot A co to według ciebie znaczy?

Gość masc na hemoroidy
tak to jest jak zakochujesz sie w obrazku tworzonym na twoj uzytek przez kolesia chcacego cie poderwać dla celów dowolnych zakochanie TO NIE MIOŚĆ