Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja na polędwiczce robię

Czy ktoś może mi wytłumaczyć ten fenomen?

Polecane posty

Gość a ja mam lenke i na cale przed
szkole sa 2.

Gość pikkkkaaa
Oliwia to bardzo popularne imię, a w grupie mojej córki w przedszkolu nie ma żadnej dziewczynki o tym imieniu. Są dwie Maje, dwóch Oliwierów i to wszystko, pozostałe imiona się nie powtarzają. Ja wybierając imię dla córki- Lena, nie sugerowałam się tym, że jest ono ogólnie bardzo popularne, ale tym, czy wśród najbliższej rodziny i przyjaciół się nie powtarza, a żadnej innej Leny w rodzinie nie było. Jestem z rocznika 86, miałam w klasie w podstawówce 4 Anny, 3 Magdy, 2 Kasię, 2 Marcinów, 4 Łukaszów i nikt z tego powodu nie płakał, nauczyciel wywoływał po nazwisku i tyle. Teraz jestem w 2 ciąży, będzie chłopiec i również nie szukam imienia nadzwyczajnego, oryginalnego i niepowtarzającego się. Podoba nam się Jan, a to imię jest aktualnie dość popularne, ale nie stanowi to dla nas problemu

Mikołaj ładne, ale nie wiem, czy mojemu M też się spodoba. Mateusz też mi się podoba, ale synek mojego brata ma tak na imię.

Gość Opopololoiko
u mnie na studiach za to Karolin jest jak psów w grupie mam 5 :D rozpiętość 2-3 lata