Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ola_Kielce

Sukienka dla druhny Kielce

Polecane posty

Witam. Czy któraś z Was widziała ostatnio jakieś ciekawe sukienki w Kielcach? Poszukuję sukienki na ślub przyjaciółki. Wczoraj bylam w Vanilii na Rynku (to ten sklep przeniesiony z Galerii Echo) i właściwie wyłacznie tam znalazłam cos ciekawego:) Czy ktoś wie gdzie w Kielcach (i czy w ogóle) znajdę sukienki w podobnym stylu do tych w Vanilii wlaśnie?

A to już nie ma Vanilli w galerii echo? Mam ten sam problem, niestety w Kielcach jest mało sklepów z ładnymi sukienkami na tego typu okazje.

Vanilli juz w galerii nie ma, więc jeśli szukasz sukienki nie z sieciówki, to do echa raczej nie ma co jechać:P Ja sprawdziłam jeszcze w koronie, na przeciwko Royal Collection (chyba) jest fajny sklep, ale ostatecznie wróciłam do Vanilii:) Mam wrażenie, że w tym nowym sklepie mają niższe ceny, więc pewnie tam na coś się zdecyduję..

Gość l11ol
facon ladny ale kolro jakis taki dziwny

w kielcach o zakup fajnej sukienki jest baaardzo trudno niestety ja jak szukam czegoś fajnego to idę na seminaryjską na bazary. jeśli tam się nie znajdzie to już jest problem. a na tym bazarku jest naprawdę bardzo fajny wybór sukienek

Gość Asia!!
Hej :) czy moze ktos mi podac dokladny aktualny adrs sklepu vanilla w kielcach ?

Gość Asia!!!!!!!!!
Dziewczyny może miktóas napisac aktualny adres sklepu vanilla

Gość gość
Jest jeden dobry sklep z sukienkami to M&M Studio Mody w Staszowie wystarczy poszukać w internecie maja fajna stronkę i mnóstwo nowych kolekcji.

Gość gość
www.sukienkimm.pl

Gość Tomisława
Witam! Widzę, że sporo się tu pisze o Vanilli. Ostatnio tam byłam, bo weszła nowa kolekcja, muszę przyznać, że jestem miło zaskoczona, bo można u nich negocjować ceny :D Pozmieniało się tam trochę od czasów Galerii Echo, ale chyba na lepsze, bo ceny ciut spadły:)

Gość alkack
Hej! Asia, vanilla jest teraz na rynku 6. Wlasnie wrocilam I jest mega wyprzedaz ! sukienki z 260 spadly na 130/100 I ta przemila pani za lada jeszcze wiecej opuszcza jak sie zagada ;P ja kupilam sobie kilka nawet na zapas ;) bo w sumie wyvhodzi ze dwie w cenie jednej.

Gość gość
Hej, ten sklep dalej mieści się na rynku?

Gość gość
Jest jakiś dobry sklep w Kielcach w którym można kupić ładne suknie wieczorowe, najlepiej szyfonowe? :)

Gość gość
Jest jakiś dobry sklep w Kielcach w którym można kupić ładne suknie wieczorowe, najlepiej szyfonowe? :)

Polecamy Państwu niepowtarzalne auto NESTOR BARON do ślubu i na inne okazje. Samochód jest 5 osobowy, posiada skórzaną tapicerkę, felgi szprychowe oraz liczne elementy chromowane. Składany dach i ogrzewanie umożliwiają komfortową przejażdżkę również w czasie niepogody. Przejazd tym samochodem sprawi, że Państwa uroczystość pozostanie na długo w pamięci uczestników. Zajmuję się też Fotografią Ślubną za połączenie usługi fotograficznej z usługą wynajęciem samochodu RABAT 200 złotych moje zdjęcia można zobaczyć na http://fotografdurlik.kielce.pl/ https://www.youtube.com/watch?v=L9O3z96dzuI

Teraz świat jest mały, wszystko dzieje się w Internecie:) Można spokojnie pooglądać, zastanowić się i... podjechać. Nawet do Poznania. Może tu coś wybierzesz, także dla druhny: http://www.visualchris.pl/. Ja w tym salonie kupiłam swoją sukienkę i byłam bardzo zadowolona.