Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paweł_88

Związek bez uczucia

Polecane posty

Gość paweł_88

Cześć dziewczyny, To jest już mój trzeci "związek", w którym po 2-3 miesiącach mija zauroczenie dziewczyną. Mam 25 lat i zawsze marzyłem o stworzeniu prawdziwej rodziny, chcę mieć dzieci, mieszkać w domku z żoną i być szczęśliwym. Dziewczyny z którymi "próbowałem" były sympatyczne, ładne itd... Koledzy mówili, że to są idealne partie na żony, ja też tak uważam. Ale nie czuję chemii, miłości, zwyczajnie nie kocham swojej obecnej dziewczyny. Nie wiem z czego to wynika, może z tego, że za bardzo chcę mieć dziewczynę i z lęku, że zostanę starym kawalerem. Zawsze na samym początku myślę, że to ta Jedyna. Dziewczyna angażuje się, ja również, następnie mi przechodzi po 2 miesiącach a Jej nie. Coś jest ze mną nie tak, ale zwyczajnie męczę się w takim związku. Radzicie, żebym poszedł do jakiegoś psychologa ?? Wiem, że miłość powinna sama przyjść a nie wolno szukać jej na siłę. Wszyscy mi mówią, że moja dziewczyna z którą się obecnie spotykam jest bardzo fajna, miła itd... ale czuję że to nie to..... Chciałbym wreszcie pokochać kogoś całym sercem i myśleć o Niej cały czas.

Gość paweł_88
Zwyczajnie nie daję sobie już z tym rady. Tym bardziej jest mi źle, że swoim zachowaniem krzywdzę drugą stronę.

Gość nowa karta sim
to przestan sie angazowac i traktuj dziewczyny jak kolezanki jedziesz na chemii, a ona ma to do siebie ze sie wypala

Gość paweł_88
Dlatego też niechętnie wchodzę w związki i obawiam się ewentualnych kolejnych ... Więc proponujecie, żeby trwać w tym związku mimo braku uczucia ? Zwyczajnie nie myślę wcale, na co dzień, o swojej dziewczynie i nawet nie chce mi się jechać z Nią spotkać. Okropne to jest :/

Gość nowa karta sim
uzytkowanie czlowieka przez czlowieka ma swoje mankamenty :P

Gość gigi gigi
"Więc proponujecie, żeby trwać w tym związku mimo braku uczucia ? " kto ci to zaproponował??? "to przestan sie angazowac i traktuj dziewczyny jak kolezanki" umiesz czytać?