Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam dość mojej wagi

Waga po ciąży.

Polecane posty

Gość Mam dość mojej wagi

Mam problem. Przed ciążą ważyłam niecałe 50kg przy wzroście 176. Teraz moja waga wynosi 70 kg. Źle się czuje z moją teraźniejszą wagą. Mąż twierdzi,że teraz wyglądam normalnie, a wcześniej bał się że mnie złamie jak to on się śmieje czasami. Chciałabym zrobić do swojej wagi przed ciążą. Potrzebuje rady co myślicie o mojej wadze przed i po ciąży.

Gość Mam dość mojej wagi
Potrzebuje rady co myślicie o mojej wadze przed i po ciąży?

Gość Mam dość mojej wagi
Może mam jakąś opresje na punkcie moje wagi.

Gość mama-na-macierzynskim
waga 50 kg przy 176 to ciut za malo ale wiem co czujesz. ja po ciazy wazylkam prawie tyle samo co przed ale brzuch zostal. wiec ponikad cie rozumiem. najwazniejsze ze maz cie akceptuje, a moge zapytac kiedy urodzlas?

Gość do autorki...................;
opresje, o ja pierdoleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:D

Hej ;) Doskonale Cie rozumiem ! Ja przed ciaza wazylam 60 kg przy wzroscie 172 a w ciazy przytylam do 80 kg! Takze dla mnie meksyk teraz sie odchudzam juz 16 miesiecy ciezko bardzo bylo momentami poddalam sie jak synek mial rok wazylam wtedy 67-66 kg ale od lutego znow cwicze ograniczam tluste ,nie jem ziemniakow, pieczywa,makaronow,ryzu i dzis rano waga mi pokazala 62,7kg;D Jak chcesz to wejdz na post ''Ćwicze ,kto ze mną???" zalozyla go Zielona Olivka ktora mi polecila cwiczenia z Jillian Michaels -30 min dziennie i diete South Beach na ktorej jestem juz 4 dzien i schudlam w tym czasie 1 kg;D Zapraszam Cie do nas !;*** Pomozemy!;**

Gość Mam dość mojej wagi
Urodziłam pól roku temu.

w sumie mama-na-macierzynskim ma racje ja jestem troszke nizsza od Ciebie ,ale gdybym miala wazyc nawet 55 kg to bym wygladala jak kosciotrup;p moze nie wracaj do wagi z przed ciazy ,ale pogadaj z mezem ile bys chciala zrzucic ? na poczatek moze 5 kg i zobaczycie jak bd wygladac i sie czuc w tej wadze;)

Gość Mam dość mojej wagi
Ja przed ciążą byłam bardzo aktywna 5 razy w tygodniu ćwiczenia, prawie nie jadłam. Za to w ciąży musiałam leżeć ciążą była zagrożona. Teraz jestem tak aktywna jak przed ciążą. Wróciłam do pracy, ale dalej waga stoi.

Gość Mam dość mojej wagi
Mąż wie chce żebym chudła, ale ja i tak odchudzam się. Przecież to ja mam się dobrze czuć w swojej skórze, a nie on.

przed ciaza ważylas za mało moim zdaniem , po ciąży za dużo, kolo 60 byłoby ok, ale to zależy też jaka masz budowę:)

Gość mama-na-macierzynskim
moim zdaniem nie zawsze licza sie cyferki, ja wazac 50 kg bylabym szczupla mam tylko 168 cm waze ok 60 kilo i sie nie przejmuje wiec podejrzewam ze ty wazac 70 tez wygladasz normalnie

Gość Mam dość mojej wagi
Wszyscy twierdzą że przed ciążą byłam za chuda. I że niby na zdjęciach z naszego ślubu wyglądam jak kości i skóra i na to sukienka.

Gość Mam dość mojej wagi
Mam bardzo kobiecą budowę.

jesli czujesz sie dobrze i kazdy Ci mowi ze teraz wygladasz lepiej to nie odchudzaj sie ! ;* mezowi sie podoba to po co go wkurzac?;D musisz sama sie zaakceptowac !

Gość Mam dość mojej wagi
Wszyscy zazdroszczą mi figury po ciąży, a przed ciążą zawsze mi współczuli. Chciałabym dość do 55 kg min .

Gość mnjnjj jj
a ja Ciebie rozumiem mam 172 cm i gdyby mnie się ktoś pytał, to za nic w świecie nie chciałabym ważyć więcej niż 62 kg teraz ważę prawie 80 kg i nie mogę się doczekać chudnięcia po porodzie, bo mnie moje sadło dobija, miętoli mi się między tłuszcz na podbródku, jak zginam ręce w łokciach to mi się coś mieli, jak siadam to czuję jak mi się udziska rozlewają i boczki obrzydliwe

Gość mnjnjj jj
i też przed ciążą byłam bardzo aktywna, codziennie trenowałam, miałam wąską talię i wklęsły brzuch, umięśnione uda zawsze chodziłam w bardzo dopasowanych krótkich sukienkach oprócz ciążowego bębenka czuję jak flaczeję i zmieniam się w kulę sadła brakuje mi mojej kondycji, sprężystości, nieocierających się o siebie ud i tak dalej jak ktoś zawsze wyglądał i czuł się jak foka to tego nie zrozumie