Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam piękną rysę w drzwiach

Lokatorka kretynka czy to ja sie czepiam niepotrzebnie?

Polecane posty

Mam szkło w drzwiach, nie od dziś, ona mieszka u mnie już prawie pół roku, ale dziś po raz pierwszy zrobiła to - powiesiła sobie bluzke na klamce...Potem zdjęła bluzkę z wieszaka a drewniany ciezki wieszak wisiał dalej i mocno nim obiła drzwi - jest rysa. Może to szczegół, ale mieszkanie jest nowiutkie, z 2012 roku, moja wina,że wynajęłam pokój, ale to moja koleżanka i liczyłam,że bedzie dbac o to jak o swoje, tym bardziej ze nie musi mi duzo placic a standard jest wysoki. Co mam zrobic? zdjac ten wieszak i polozyc czy czekac az ona wróci i zwrócić jej uwagę?

Gość wysoka*studentka...
też bym sie wkurzyła, ale mieszkając mimowoli coś się tam drapie, niszczy, czy brudzi. zdejmij teraz, jak wróci zwróć uwagę.

Gość xnsdhjs
Powie przepraszam a potem dalej będzie demolkę uskuteczniać 🖐️

Niestety masz rację, ona nieraz przeprasza a potem robi kretyństwa, ile ja ją musiałam prosić żeby drzwi od pokoju zamykała na klamkę, żeby nie wkładała wrzątku do lodówki...O sprzątanie już nawet jej nie proszę. Pomieszka do końca czerwca, a potem niech szuka innej meliny. Mam nadzieję,że trafi do mieszkania z robakami i grzybem na ścianie, bo tylko na to zasługuje.