Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nala12321

Nieprawidłowy wynik testu????

Polecane posty

Gość Nala12321

Witam, dziś robiłąm test około godz 12... nie był to z porannego moczu bo wstaje o 7. Okres miałam dostać 17 kwietnia, niestety nie dostałam i wykonałam test na którym najpierw pojawiła się poprzeczna kreska a potem jedna kreska wskazująca, że w ciąży nie jestem. Czy ten test na pewno wyszedł prawidłowo? Dodam, że dziś to już 31 dc więc jeżeli do zapłodnienia doszzłoy tydzień po owulacji to byłaby to już tygodniowa ciąża - czy jest szansa aby wynik pokazany orzez test był prawidłowy? Dodam, że kochałam się bez zabezpieczenia i była szansa aby zajść w ciąże.

Gość Nadzieja123321
prosze kogos o wypowiedz

Gość Nadzieja123321
Ja spytałam tylko czy jest taka mozliwosc ze poprzeczna kreska swiadczy o blednym wyniku?:( jak ludzie zadaja jakies pytania typu ocencie mojego P**** to wszyscy odpowiadaja a jak ktos normalnie pyta to tylko z chamstwem sie spotka...

Gość weettuy
czego nie rozumiesz tępa dzido :o Nikt Ci nie powie czy jesteś w ciązy czy nie, mamy to z fusów wywróżyć? idź do lekarza kretynko...

Gość lelelum poelelum
Nie, to nie był błąd, nie jesteś w ciąży, zadowolona? A teraz wypad

Gość Nala12321
dziekuje za te normalne komentarze. Zrobię jeszcze jeden test w pon o ile okres nie nadejdzie.pozdrawiam