Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heloiza999

katolicy- dlaczego przy śmierci Jezusa nie było Józefa? Czy Maryja wogóle kocha

Polecane posty

Powiedz mi heloiza jedno - dlaczego w kazdym temacie, w ktorym sie udzielasz a widzialam ich juz kilka ciagle kroluje u Ciebie jeden temat : milosc matki do dziecka, a milosc zony do męza? masz na tym punkcie takiego hopla? kazdej kobicie probujesz usilnie wmowic, ze kocha bardziej dziecko niz męża. Ciagle niewiadomo o czym bylby temat pytasz kobiety czy kochaja bardziej dziecko od meza i krytykujesz jesli tak jest, dlatego pytam Cie o co chodzi? masz jakas awersje do tego, z jakiego powodu?

Gość dlaczego w pismie sw jest
tylko jeden raz wymieniony adam i ewa czy adam i ewa sa to imiona czy mieli ine znaczenie bo u zydów nie ma takich imion tak samo jak jmercedes teraz to jest imie samochodu a kiedys to był imie samicy ludzkiej

Adam jako imię jest w Biblii wymieniana wielokrotnie ,natomiast Ewa jest nie tylko imieniem , jest też tytułem - matka wszystkich żyjących .

Gość heloiza999
A czy wy matki, nie wstydzicie się waszych brzydkich dzieci? takie, które mają odstające uszy i wyglądają jak krogulce

Gość heloiza999
Allium, nie jestem podszywaczem, już raz założyłam temat "czy wy matki nie wstydzicie się waszych dzieci, które są brzydkie", przy okazji zapytałam jeszcze raz

Gość Elektronikełe ausf. VIb
a Ciebie rodzice się nie wstydzą?

Gość heloiza999
te dwa ostatnie wpisy nie sa moje. ktoś się podszywa. nie zakładałam żadnego tematu o brzydkich dzieciach. ALLIUM- w ważnej sprawie zarówno kobieta jak i mężczyzna powinni decydować....a Ty uważasz inaczej? sorry, nie było mnie kilka godzin, bo byłam w teatrze. ktoa u góry spytał o moją awersję. kurcze, to Ty jeszce nie wiesz? No mam awersję, bo u mnie w domu była nierówna dystrybucja uczuć. I xle wyszłam na tym, że tata kochał mnie najbardziej i bardziej od wszystkich innych. i źle robią kobiety i ludzie, którzy ważą miłość. i tyle.