Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nice :D

urosły mi piersi [szok]

Polecane posty

w wieku 25 lat. Nie brałam tabletek anty i nie zamierzam brać, nie byłam w ciąży i nie jestem, nie przytyłam, a schudłam 4 kg :D nie zmieniłam nic, poza tym że zaczęłam się leczyć na małą niedoczynność tarczycy, ale to na pewno nie to. I tak jak zawsze miałam płaskie i mówiłam sobie "przynajmniej nie przeszkadzają w uprawianiu sportów", ale w głębi to oczywiście chciałam mieć chociaż trochę większe... i nagle przyjaciółka na plaży mi mówi "piersi ci urosły", a ja sama stwierdziłam miesiąc wcześniej, że to niemozliwe. Potem druga na imprezie wypowiedziala taką ocenę (nie, nie jestem lesbijką:P) więc to musi być prawda. i chociaż medycznie to chyba trudne do wytłumaczenia dlaczego tak późno, to strasznie się cieszę :D

Temat śmieszny, to i odp nie mogą być poważne :D ale jestem happy i musiałam to napisać :D

Teraz codziennie się na nie gapię, chyba jednak nie wytrzymam i zapytam kiedyś lekarza jak to możliwe.

Gość cool story, bro
Nooo właśnie mnie też niedawno urosły, tak same z siebie, a jestem w podobnym do Ciebie wieku :P Nie wiem, co sie dzieje, ale w ciązy na bank nie jestem :D

Gość nono ni
no to nice to z powodu tych leków na tarczycę na bank po odstawieniu za jakiś czas znów zmaleją, więc nie nie martw, że Ci urosły i będą przeszkadzać w sportach

tych leków się nie odstawia do końca życia, nie masz podstawowej wiedzy o chorobach tarczycy. poza tym nie są to "leki", tylko naturalny hormon którego nie produkuje moja tarczyca, więc trzeba go uzupełnić. może dlatego że brakowało mi tego hormonu, który ma każdy - mężczyźni też go mają -miałam mniejsze piersi. zgaduję na razie, może potwierdzi mi lekarz. Nie ma w tej sytuacji szansy, żeby mi zmalały, w przeciwieństwie do tego co się dzieje po tabletkach anty. a do sportu mam świetny, nowy stanik [cieszy się]. widzę, ze nie tylko ja tak mam, więc może po prostu tzw. dojrzewanie z podręczników kończy się później niż w wieku 18 lat.

Z moich koleżanek aż 5 musiało zacząc brać ten "lek" w przeciągu ost. 2 lat - to powszechna choroba jest teraz - ale żadnej piersi nie urosły. 3 z nich z płaskie jak deski. Z natury tak mam, że dociekliwa jestem., ale w tym przypadku to już się przestaję zastanawiać nad przyczyną, a skoro coraz to ktoś mi potwierdza zmianę, to zaczynam kupować bluzki z dekoltami.