Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zróżnicowana

Uczucie do kobiety..

Polecane posty

Hej, pisze tu bo.. w zasadzie nie mam nawet komu o tym powiedzieć, wygadać się. Oczywiście zdaję sobie sprawę z tego,że zaraz w moim kierunku polecą obelgi itd.. Jakoś postaram się to znieść :D Jestem 23 letnia dziewczyną , w związku z chłopakiem jestem od 4 lat, bywało między nami różnie , wiadomo raz lepiej raz gorzej ale liczyło się,że zawsze mimo wszsytko dochodziliśmy do kompromisu. Jego największą wadą był fakt,że jest bardzo o mnie zazdrosny. Nie jestem jakąś tam "śliczną dziewczyną" o ktorą się faceci zabijają ale normalną, zwyczajną. Nie mogę nigdy z nikim ot tak pogadać tzn z kimś nowo poznanym bo zawsze mówił, ze go zostawię itd. Pewnego dnia weszłam na czat żeby zwyczajnie z kimś pogadać, przez kilka dni rozmwaialam z jedną dziewczyną.. A zapomniala dodac ze od jakiegoś czasu mniej wiecej 2 lat podobają mi się rownież dziewczyny :D Nie chodzi mi tu o podtekst seksualny bo z zadną takiego kontaktu nie mialam.. Jadnak znajomosc z tą kolezanka tak bardzo się rozwinęla ze słowo " Kocham" wypowiadane przez nią cieszy mnie bardziej niz gdy On to do mnie mowi. Od miesiąca bez przerwy o niej mysle, rano gdy się budzę dzwonię do niej lub ona do mnie, smsy.. rozmowy to norma u nas ale tylko i wyłącznie gdy jego nie ma obok mnie.. Czuję, że ona mnie rozumie lubie z nią "spędzać" czas.. tak naprawde jeszce nie rozmawialysmy na zywo.. ale zalezy mi na niej jak na nikim do tej pory.. Wiem ,że z jej strony jest tak samo.. Jedyne co nas łączy to fakt,że nie chcemy aby o tym ktokolwiek się dowiedział. Jednak chwile w ktorych nie mogę z nią porozmawiać , pisać ostatnio są bardzo ciężkie.. :( Czy powinnam to skończyć?

Gość wino z dzikiej róży
skonczyć niekoniecznie ale zastanów sie co ona ci daje czego brak w twoim realnym zyciu, bo inaczej popadniesz w uzaleznienie od niej a drugi czlowiek to tylko czlowiek, nie mozna sie od niego uzalezniac

Wino z dzikiej róży, masz racje od drugiej osoby nie można się uzależnić.. Czego mi brak? Chyba tego zrozumienia, może jestem głupia bo tak naprawde ja nie mam na co narzekać w związku.. Kupił mieszkanie żebyśmy mieli w koncu coś swojego.. Ale już mnie to tak nie cieszy od kiedy jest Ona. Całe moje dotychczasowe życie się przewartościowało..

Gość wino z dzikiej róży
może potraktuj to jak naukę ze mozna inaczej i sama stosuj w swoim zyciu? za chwilę sama dla kogoś mozesz byc taką Oną która zrozumie jak nikt inny nie rozumie ;)