Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowana mamuśka

który traktor gigant z wadera lepszy(zabawka) z łychą czy bez ?

Polecane posty

moja dziecko ma 21 msc i zamierzam kupić traktor z przyczepą tylko nie mogę się zdecydować czy ten 1 http://allegro.pl/wader-gigant-traktor-z-przyczepka-102-cm-ciagnik-i3179738937.html czy 2 http://allegro.pl/wader-66300-gigant-traktor-z-przyczepa-i-lyzka-i3160026109.html wiem głupie... ale który wy byście wybrały ?

leno proszę powiedz dlaczego akurat wybrałabyś nr 1 ? ja się głęboko zastanawiam bardziej nas nr 2 bo ma tą łyżkę więc dziecko będzie mogło nakładać sobie piasek itp. ale .... oj już sama nie wiem :/ gdyby ta łycha się odpinała e nr 2 to bez zastanawiania bym go kupiła a może ktoś ma taki traktor ?

Gość Lena204
jakoś wizualnie wydaje mi sie fajniejszy

Gość angelika...
ten bez łychy o wiele ładniej wygląda, ale tak jak mówisz tym drugim mógłby sobie piasek nabierać, a chłopaki lubią takie zabawy

to będzie zabawka dla dziewczynki :) kiedyś u znajomych taki mieli ten bez łychy i córka była nim zachwycona ;) więc postanowiłam że jej kupię ;) pewnie zaraz mnie wyśmiejecie ;) jak jedna sąsiadka no ale to nic :D

Gość Większość firm produkuje
Ja bym nie wyśmiała bo moja córka ma dwie koparki i betoniarkę którą bawi się w piaskownicy (przyobserwowała kilka razy jak chłopcy się bawią i sama też tak chciała) :). Ja wybrałabym coś co pełni jakąś funkcję a wygląd tu nie istotny bo to w końcu pojazdy z konkretnymi funkcjami :)

Gość Tak albo i nie
Wybierz drugi. Jest taki sam jak pierwszy tylko z tą jak mówisz łychą. Uwierz dziecko w wieku 21 m-cy nie będzie przykładało szczegółów do sfery wizualnej. Poza tym tego drugiego i tak przecież nie zobaczy więc nie będzie wiedziało co ewentualnie straciło.

Gość kukulandia
z łychą-dodatkowy bajer:)będzię zmiatać zabawki z podłogi pod łózko;)