Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość @Emma@

Dziewica i zbyt duży penis...Boję się zbliżeń :(

Polecane posty

Gość matacz,.,.,..
MÓZG CI SIE ROZCIĄGNOŁ KRETYNKO masz błone dziewiczą i to ją uszkodziłaś stad uznanie ze pochwę , jaka matoła ja piernicze , nie osmieszaj sie nie ma czegos takiego jak za duzy penis przy rozmiarze podoanym w obwodzie czyli te wspomniane 16 -17 cm , to duzy penis , ale spokojnie sie nadajacy do współzycie bez kwasów oczywiscie do takiego penisa trzeba pochwe i kobiete przygotowac , na sucho włazic takim fiutkiem to kłopot , to moza 12 cm robic

Gość smutny kolo
chcialbym miec takiego jak twoj facet. Ja mam tylko 15 cm dlugosci i 13 cm obwodu. Wiec krotki i cienki:(

Gość @Emma@
Anastazja mam go zdradzić z mężczyzną , który ma mniejszego penisa ? Dla mnie to niepojęte i ogólnie to od kiedy poznajemy partnerów po rozmiarach w spodniach ? Miałabym sie każdego poznanego na wstępie zapytac ile mierzy jego członek ?Bo rentgena w oczach nie mam :P lukas szczerze, to nieraz nachodzą mnie takie myśli ale je szybko odrzucam ...

Gość @Emma@
pochwe można rozciągnąć ja także używam tamponów .Ale nimi nie rozciągamy sobie pochwy a tylko błona dziewicza ulega rozciąganiu .Na początku czułaś ból bo twoja błona była "nienaruszona" a pod wpływem umieszczania tamponów po prostu uelastyczniła sie bardziej .

Gość Wiktoria 17
matacz ale z ciebie palant ! A czy ktos napisał, że seks z dużym penisem jest niemozliwy ? Autorka ma problemy bo jest dziewicą !! Gdy sie im uda i dziewczyna "zaliczy" swój pierwszy raz to jestem pewna, że będą mieli wspaniały seksik razem . Ona wąziutka a on fojnie obdarzony mmm pozazdrościć :P

Gość malenka myszka2
i jak autorko udało wam sie ;)

Gość @Emma@
niestety jeszcze nie doszło do pełnego współżycia między nami :( Mam schizy , że chłopak mnie zdradzi :(

Gość mnjha
Wyluzuj kochana! Moja koleżanka i jej facet kilka miesięcy walczyli z jej błonką ;-) Co próbowali to ona kwik że boli i nie da rady. Mimo to nie poddawali się. W końcu się udało. Chyba pomogło to że przy kolejnych próbach było dużo pieszczotek i poznawania własnego ciała.Do tego to dwa wariaty i wszystko brali na wesoło. Nawet w towarzystwie żartowali z własnej nieporadności w łóżku.Daj sobie na luz-nie spinaj się.Nic na siłę. Podejdź do tego z humorem. Ucz się jego ciała on niech poznaje twoje... to pomoże.Nie będziesz tak się bała.

Gość jollaaaaaaaaaaaa
@Emma@:0 koniecznie przetrenuj z mniejszym:0 większość ma mniejsze na pewno trafisz:)

Gość gość
oj niczym sie nie martw, miałam ten sam kłopot zaledwi rok temu 2 razy nawe główka nie weszła a jak próbował to i on miał ból bo za bardzo go ściskałam, za trzecim razem sie udało choć już chłopak miał rezygnować bo niby gotowa nie jestem a przez 2 miesiące rozciągał mnie palcami, więc założyłam mu prezerwatywe mocno nawilżaną, to daje większy poślizg może spróbój tak, i sama usiadłam nad nim i powoli sie "nabijałam" ze tak powiem, i szczerze ból był straszny tylko 5 minut potem nie czułam wsumie nic, tylko szczypało troche a po 4 stosunkach już było mi dobrze i też zaczełam mieć orgazmy na które tyle czekałam :) powodzenia ;)

Gość Sexmaniak
I dla tego nie lubie dziewic i ciasnych c**** ja mam długosc 31 Cm a w obwodzie 23 cm i sie nie ****** z byle kim wole prostytutki lub kobiety co nie sa ciasne .

Gość gość
dopinasz sobie kabaczka głąbie

Gość gość
co słychać w temacie?

Gość Ritta 36
też mi się tak wydawało gdy poznałam mojego obecnego - teraz męża . Początki były trudne ale teraz nie zamieniła bym go na żadnego innego

Gość gość
nie wiele wiesz jak przerwac blone.ale rozmiar penisa znasz do milimetra .23 cm to ma mlody ogier a nie facet i nie sciemniaj tu i nie pisz glupot

Gość becks
no chyba nie wyrobie bo tu kazda ma faceta co ma minimun 20 - 22 cm dlugiego a nawet jedna ma takiego co ma 20 cm w obwodzie ......... he, he, he,heeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość gość
Mój mąż też ma sporego penisa, z 10 lat temu mieliśmy ten sam problem, nawet za 5 razem bolało. Ale może Twój facet jest zbyt ustępliwy? Mój nie przestawał, to natura, para musi ze sobą współżyć, zaciskasz zęby i będzie dobrze potem. Facet powinien być stanowczy, a nie ty piśniesz, a on się wycofa

Gość gość
Jak ma za dużo w gaciach to mu po prostu utnij albo zmień chłopa na takiego który ma mniejszego fajfuska trzecia opcja chodź do mnie to ja cię rozdziewicze raz a porządnie co ty na to bo mój cycuś cały czas jest w bojowej gotowości i to prężnie

Gość Nie ma za co
Szczerze moja dziewczyna też miała z tym problem ale teraz już nie bo ja ogarniam i rozepchłem jej w 3 pierwszych stosunkach palcami i językiem :)))) a tera teraz to już mój 24 cm i 18 w obwodzie wchodzi jak w masełko gładko i przyjemnie ps niech sprubuje pussy/język i ręke :))

Gość gość
I czym tu się chwalić