Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moniczka87

USG nie pokazało owulacji a jest skok temperatury ,pomóżcie !!!

Polecane posty

Witam 15dc miałam robione usg dopochwowe , lekarka stwierdziła ,że jest to cykl bezowulacyjny ponieważ nie widzi płynu w zatoce Daglasa ani pęcherzyka. Dziś miałam skok temperatury o ponad 0,5 stopnia . Nie wiem co mam o tym myśleć. Czy możliwe jest że w cyklu bezowulacyjnym jest skok temperatury? Dziś jestem w 18dc i dzis byl ten skok......Moje cykle wahają się między 26 a 31 dni...

Gość virus grypy
co moge wiecej dla ciebie zrobić? ;)

Troszke pomyliłam przepraszam,wczoraj w 17dc miałam ten skok 37,2 a moje ostatnie wygladały tak 14dc- 36,8 15dc-36,8 16dc-36,8 17dc- 37,2 18dc- 36,9 dzisiaj

Jaki wirus? Nie jestem chora! Brzuch mnie naparza jakbym zaraz miała dostać okres :( Staram się o dzidzie ,staranka były 9 i 13 dc a brak owulacji mnie rozczarował:( Ale co z tą temperaturą?

Gość Widocznie byłaś
przed owulacją a lekarka nie powinna z góry zakładać cyklu bezowulacyjnego!! To był dopiero 15 dc i owulacja jak najbardziej mogła być wczoraj skoro masz cykle około 31-dniowe.Wybierz się teraz na usg ale do innego lekarza

Też tak myślę ale dziwię sie trochę,ona nic tam nie widziała żeby żaden pęcherzyk rósł..... :(

Też tak myślę ale dziwię sie trochę,ona nic tam nie widziała żeby żaden pęcherzyk rósł..... :(

Gość Widocznie byłaś
Dlatego piszę-zmień lekarza :) Niemożna stwierdzić cyklu bezowulacyjnego w 15 dc gdzie cykle dochodzą do 31 dni!!!