Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabi yela

Czy weterynarze dajż zniżkę jeśli usypia się kilka zwierząt na raz?

Polecane posty

Gość mjodkowa
nie wiem po co tu pytać. Wiadomo co napiszą... Sami kochający zwierzęta tutaj

Gość kookokkkokoksss
do autorki tematy: czy masz zdrowa głowe? nikt Ci nie uspi zdrowych zwierzat, chyba ze trafisz na kogos tak niedorobionego jak Ty. zapisz sie moze na leczenie w jakiejs lecznicy, ale nie wiem czy nie jest za pozno. moze Twoje dzieci tez zechca Cie uspic jak nie bedziesz im juz potrzebna? pomysl o tym. tak sie nie robi. to jest nie moralne. poszukaj moze ludzie ktorzy zaadoptuja te koty

Gość koffeinkaa
A mi się wydaje, że normALnie mozna uśpić na życzenie. Wcale nie przeszkadza, ze zdrowe. lepiej uśpić niż porzucać

Gość gabi yela
A jednak można uśpić, mądrale :D

Gość gabi yela
no i na miejsce tamtych pojawiły się już dwa następne! co robić? nie będę wciąż płacić za usypianie

Gość sadiv
gabi yela - a o czymś takim jak schronisko dla zwirzat szanowna pani slyszala??? a o organizacjach zajmujacych sie bezdomnymi zwierzetami slyszala???? ruszyć dupsko i zadzwonić po kogoś to przyjada i wylapia koty

Gość gabi yela
Juz mój malżonek się niemi odpowiednio zaopiekuje :D Nie będę kasy tracić na usypianie tego tałatajstwa, co mnoży się w oczach. Niby po co mają w schronisku obżerać inne zwierzaki. I tak te schroniska powinno się polikwidować, bo straszna kasa na to idzie a pożytek dla społeczeństwa żaden. Wszystkie bezpańskie zwierzęta powinno się usypiać. Zresztą miasta to nie są tereny dla zwiarząt i dziwię się, że nie ma zakazu trzymania zwierząt w blokach.

Gość gabi yela
co wy tak się roztkliwiacie nad tymi kotami? No już bez przesady, toż tego nigdy nie zabraknie. To się mnozy jak szarańcza a pożytek z tego zaden. Dajcie sobie na luz z tymi głupotami!!!

Gość desmi lola
mnie na przykład bardziej obchodzą koty niż cudze dzieci. Śmiałabym ci się w twarz gdyby twoje dziecko umarło na np. chorobę łóżeczkową lub zostało śmiertelnie potrącone w drodze do szkoły. W końcu ludzi jest na świecie ok 6 mld, mnożą się na potęgę, żadna strata 🖐️

Gość kwertiasm
"niekoniecznie, ale obniza im to koszty zabiegu " ------- a niby jak obniża??? środek nasenny dziela na kilka i po trochu daja czy jak? a koszt strzykawki i igły jest minimalny, wiec nawet jakby jedna usypiali to niestety nie zmieni to ceny drrastycznie

Gość kwertiasm
no i żaden lekarz weterynarii nie uspi ci zwierzecia jak jest zdrowe tylko dlatego że przyjdziesz i poprosisz. No chyba właśnie że mu dobrze zapłacisz i trafisz na jakiegos dupka.