Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okienkoasd

Okno życia a co matka mówi władzą kiedy nie ma dziecka?

Polecane posty

Gość okienkoasd

Jak to jest z teraz z tym oknem życia, teraz oglądam wiadomości i się zastanawiam co mata mówi wszystkim lekarzom instytucją gdy się pytają o ich dzieci?

Gość jakby grubości to tak
władzOM a nie władzą !!!!!!!

instytucjOM a nie instytucjĄ !!!!!tępaku!!!!!!!!!

Gość hazardzistka nalogowa
ze przegrała w pokera

jej dzieci a nie ich matko!!! ile byków wszelakich

Taka kobieta nie powinna nazywać się matką. To zwykła samolubna, pozbawiona morlaności kobieta. Żadna normalna kobieta nie zostawi swojego dziecka w oknie życia. Nazywając taką osobę matką tyko wyrabiamy opinię innym kobietom, które są matkami. Prawdziwa matka ma wartości i nigdy nie pozbawi dziecka miłości

Gość jak urodzila w domu
to chyba nie musi sie nikomu spowiadac ;)

Gość jak urodzila w domu
Kotka---> A co to wnosi do tematu? Czy terminologia ma jakiekkolwiek znaczenie? Dla wladz jest matka i tu sie dziweczyny zastanawiaja co tym wladzom ona mowi. Masz cos w temacie do powiedzenia? Bo narazie to wyskoczylas jak filip z konopi

No ale nikt nie dochodzi czyje te dzieciątko ? Skąd się wzięlo? Biorą i nic nie robią w tym kierunku ?

Gość kota25
okno zycia to najwieksza glupota o jakiej slyszalam

nie mam pojęcia. chyba ich to nie interesuje :(. Mhm choć wydaje mi się to dla kobiet które np rodziły w domu. Przecież w szpitalu można zrzec się praw do dziecka

balonik- co oznacza twoja stopka?

oglądam TV i najpierw mówią o matce która zabiła 5cioro swoich dzieci a za chwilkę o tych oknach życia.. no i ktoś mi powie że trzeba je zlikwidować? tylko się tak zastanawiam.. no bo w oknie można zostawić dziecko anonimowo i bez konsekwencji.. tak? no tak tylko jak ktoś zostawi to pierwsze co robi policja to szuka kto to zostawił bo muszą się upewnić że napewno z nieprzymuszonej woli zostawił dziecko ( np. może tata porwał matce dziecko i do okna oddał) no i dlatego ludzie się boją zostawiać w oknach bo to już całkiem anonimowo nie jest..

Oddasz do okna życia tego bachora, a potem sąsiedzi ci zarzucą, że zabiłaś. Bez sensu. Kotka morda w kubeł parszywa ściero, oddała dziecko, a mogła zabić. Całuj po stopach tą kobietę, że urodziła niszcząc swoje działo, a nie usunęła.

Gość Ktoś pytał o kotkę
Tak, wynosi z maca serwetki, słomki do napojów.. Poza tym - żadna z nas nie ma w domu tacki z maca a ona ma! Sama się chwaliła.. Daleko nam do niej :D

jakby ...- Moja stopka ... hmmm za tydzień kończy się rozprawa o dzieci które są juz w moim domu, jestem ich zastępczą rodziną :)

Możecie mówić co chcecia ale ja również uważam że wolę słyszeć w wiadomościach że jakaś matka(bo jednak matką jest,to że dziecko zostawia może oznaczać że robi to tylko i wyłącznie dla jego dobra i ona wcale nie musi się z tym dobrze czuć) oddała dziecko do okna życia, niż że zabiła trójkę noworodków płci męskiej i trzymała w zamrażalniku "bo chciała je mieć przy sobie" ale tutaj panuje taka głupia moda na wyzywanie takich kobiet ale takie rzeczy piszą tylko jacyś porąbani ludzie którzy wolą jak się morduje bądź usuwa ;/

czyli pomysł z oknem był dobry, tylko jak zwykle wykonanie - nikt nie przemyślał podstawowych rzeczy właśnie pod kątem prawnym i organizacyjnym

baloniku- powodzenia!

Gość jest taka moda
Bo kafe opanowała kotka - dewotka co to każdego poucza i próbuje nawrócić.. Eh... Balonik - jesteś wielka!! Zrobiło mi się ciepło jak przeczytałam co robisz 😍🌻😍🌻😍🌻😍🌻

Gość kalendama
Kotka 33 chyba lepiej jak odda do okna życia,niż zabije,bądź usunie.

Gość ejjjjjjj
kotka33 to jest jagoda369

Dziękuję :) Dlatego też ten temat mnie za ciekawił :) Ja muszę taki terror przejść i co najgorsza muszę znaleźć ojców tych dzieci bo matka jedna a to rodzeństwo ... Więc dziwi mnie to , że nikt nie szuka rodziców tych niemowląt ...

Gość ghghghg89
1. mało kto korzysta z tych okienek. chyba z 40 dzieci zostało tam wsadzonych przez te wszystkie lata, więc o czym tu gadać. 2. nawet jak znajda taka kobietę, to nic jej nie grozi. zostawiła dziecko w bezpiecznym miejscu i do tego przeznaczonym. 3. kobiety, które podrzucają swoje dzieci raczej nie obnoszą się z ciążą i nie maja karty ciąży w przychodni, a nawet jak ktoś się czepi, to chyba z łatwością można się wytłumaczyć, co z dzieckiem sie stało, bo dziecko z okna życia nie jest wysyłane w kosmos przecież.