Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamm2345

Zerwał ze mną, teraz piszę z inną, czy bedzie potem tego załował?

Polecane posty

Gość Kamm2345

Hej dziewczyny, byłam w związku z facetem(19lat) 1,5 roku, kiedyś nasze początki były idealne, zmieniło się to po współnym współżyciu, zaczął mnie coraz bardziej olewać, pisał z inną, przez co z nim zerwałam, ogarnął się, bo zobaczył, ze stracił, starał się, wróciłam. Potem było ok, mieszkał u mnie przez dwa miesiące, wszystko się układało, ąz nagle się wyprowadził, zaczeła gra być wazniejsza ode mnie, przestał mnie wspierać i w ogóle, w końcu sie wkurzyłam, zerwałąm, tydzien nie bylismy, wróciłam do niego, bo obiecał ze sie zmieni, wybaczyłąm mu, po 3 dniach on ze mną zerwał, bo stwierdził, ze sie zachowuje jak bachor, nie rozumiem go. Potem nie odzywalismy się, napisałm mu list co tak na prawde czuje, nic nie pomogło, napisał mi że chce o mnie zapomnieć i tak dalej, ze chce być wolny, a potem dowiaduje sie ze pisze z jakąs dziewczyną o 4 lata od niego starszą, jednak cały czas szuka pretekstu zeby do mnie napisać, cały czas coś mi wbija, albo próbuje coś mi na złość zrobic, co mnie dziwi, ze nie suunał naszych zdjec z portalu społecznosciowego, jednak dodaje linki z jakimis słodkimi pisoenkami do tej dziewczyny, zebym była zazdrosna, gadałąm z kolezanką, mówiła ze miałą podobna sytuacje, podobno faceci tak odreagowują, muszą sie wyszaleć, a potem płaczą i błagają zebysmy wrócily, ja z jednej strony mam wylane na to co on robi, z drugiej strony skeca mnie na jego widok;/

Gość efskfhks
dzieciak z niego..

Gość lunka00
nie ma co się nim przejmować ;) młoda jesteś. ja w Twoim wieku zakończyłam ponad 3 letni związek, były mnie nękał, prześladował, aż w końcu mu się znudziło. ja w tym czasie znalazłam sobie obecnego partnera :) a były? cóż... usunął się z życia :)

Gość judytaserce
wiem ,że jest ci teraz ciężko ale olej CHAMA jesteś młoda zapewne śliczna nie marnuj czasu na tego dupka .głowa do góry :) będzie dobrze :) zapomnij o nim :) wychódz jak najczęściej ze znajomymi - aby nie myśleć ,teraz boli ,ale przestanie , nie proś go o nic ,a ja bedzie chciał wrócić pokaż mu fuck off :P

Gość blondynka wieczorową porą
życie... nic z tego nie bedzie, wspolczuje ci ale chyba kazda przez to przeszla

weźże przestań, facet cię jawnie zdradza a Ty sie pytasz, czy się tamtą znudzi? Będzie żałował tylko wtedy, jeśli Ty zrobisz wszystko żeby zbudować super zarąbiste życie, i oczywiście pod żadnym pozorem go do niego nie wpuszczać.