Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaxaraxa1

jak poznać że to... TEN JEDYNY?

Polecane posty

Gość kaxaraxa1

Jak wyzej. Mam wątpliwosci, szukam 'inspiracji' po czym poznac, ze partner to osoba na całe zycie. Że do mnie pasuje. Podzielcie się!

Gość kaxaraxa1
Halo! Nikt??? :(

Gość kaxaraxa1
no to to na pewno mam za sobą. chodzi mi bardziej o to co się czuje, co powinno być między nami, jaki powinien byc partner ;) bo jestesmy ze soba juz tyle czasu i baaardzo roznie to bywalo i kiedy wreszcie jest tak ze sie zaczynamy rozumiec i dobrze dogadywac... ja czuję stagnację? niepewność? a facet oprocz wad, jak kazdy, jest naprawde dobrym materialem na towarzysza zycia :)

Gość Elektronikełe ausf. VIb
jak się taka osobę spotyka to się wie że to właśnie jest TA osoba

Gość KSJDHSK
skoro zadajesz takie pytanie to oznacza,ze to nie jest ten jedyny

Musisz wiedzieć jakie ma plany, czy już poznał cię z swoimi rodzicami? Czy torszczy się o ciebie? Czy mówi o przyszłości? Czy jest praktykujący tzn czy chce ślubu kościelnego, bo wnioskuje, że ty jesteś! Czy będzie chciał oświadczyć się?

Musisz wiedzieć jakie ma plany, czy już poznał cię z swoimi rodzicami? Czy torszczy się o ciebie? Czy mówi o przyszłości? Czy jest praktykujący tzn czy chce ślubu kościelnego, bo wnioskuje, że ty jesteś! Czy będzie chciał oświadczyć się?

Gość pole manewrowe
kłamstwo Jak się kogoś spotyka, to tylko chemia i zauroczenie działa,. Co dla Ciebie znaczy jedyny/

Nie istnieje coś takiego jak Ten Jedyny. Możesz być szczęśliwa z różnymi osobami. A czy partner do Ciebie pasuje powinnaś wiedzieć - jak się z nim czujesz? Jak rozwiązujecie Wasze problemy. I czy kochasz go?

" Czy jest praktykujący tzn czy chce ślubu kościelnego, bo wnioskuje, że ty jesteś! " xxx A po czym to wywnioskowałaś?

Gość i to są najważniejsze pytania
te powyzej,jakie nalezy sobie zadać

Gość i to są najważniejsze pytania
tzn czarnej izabelii:)

Gość kaxaraxa1
" skoro zadajesz takie pytanie to oznacza,ze to nie jest ten jedyny" spodziewałam się takich odpowiedzi :P Kotka 33: taaak, bardzo długo jesteśmy razem :D jesteśmy młodzi. znamy swoich rodziców, myślimy o przyszłości, wierzymy oboje. Tu sie wszystko powoli układa we właściwym kierunku :) dziękuję! pole manewrowe: Cięzko podać definicję tego jedynego. Po prostu, jak zyskać pewność że to ten facet z ktorym chce byc cale zycie. Są ludzie, którzy są pewni, a są (i myślę ze większosc) ktora nigdy nie bedzie pewna swoich zyciowych wyborów na 100% - w koncu zawsze są przeróżne wątpliwosci, to ludzkie. U nas to juz nie jest zauroczenie, nie po tylu latach :D Ale kochamy się, ciagle pracujemy nad związkiem. Nie jest jak w bajce, nie zawsze szczescie przychodzi łatwo, czasem trzeba troszkę powalczyc :) Stąd się zastanawiam co czuja ludzie, kiedy mają pewność. Czy szczescie koniecznie musi po prostu byc miedzy nami, czy powinnismy nadawac na tych samych falach... Bo jestesmy innymi osobami. No ale i tak jakos nam wychodzi. Czarna Izabela: dziękuję, mądre słowa. Każda osoba da nam coś innego, prawda? Z każdą jest inaczej. A mimo to, naslucha sie człowiek takich bajek w telewizji, naczyta ksiazek gdzie jest wieeeelka milosc i ludzie wiedza ze to ta osoba i koniec! U mnie tak nie ma, stad takie mysli. Nie myślcie, że sobie szukam problemow, jestem osoba ktora duzo mysli i bardzo czesto nawiedzają mnie mysli czy to ten? Mam rozne wątpliwosci, czasem czuje sie jakby nie na swoim miejscu i nie wiem z czego to wynika. Oczywiscie, sa dni, kiedy jestem z nim najszczesliwsza na swiecie :) Czy to wyznacznik dobrego zwiazku?

Gość surinkca
Ja nie wierze w milosc, zacznijmy od tego. Dla mnie istnieje tylko zakochanie, zauroczenie, wybranie osoby, z ktora chcemy byc, dla ktorej rezygnujemy z kilku rzeczy, z dawnego zycia po czesci i z ktora chcemy zaczac wspolna droge. Osoba, ktora wyroznia sie sposrod miliona innych. Nasza. Ten Jedyny, hm, raczej na chwile obecna TEN WLASCIWY, to osoba, przy ktorej czujemy sie KOMFORTOWO, nieskrepowanie, naturalnie. Osoba, przy ktorej mileczenie nie stanowi problemy, z ktora rozmowy sprawia przyjemnosc, osoba, ktorej zapach ciala lubimy, ktora chcemy dotykac. Osoba, przy ktorej czujemy sie bezpiecznie i jej ufamy. Ale jak powiedzialam, nie wierze w milosc. Uwazam, ze w kazdym czlowieku jest zlo i nawet osoba, ktora wydawala sie byc wlasciwa, po czasie moze sie zmienic nie do poznania, skrzywdzic nas/ przyklad, to co dzieje sie z ludzmi podczas i po rozwodzie. NAJLEPSZY DOWOD!!

Gość POMARZYĆ DOBRA RZECZ!
Nie poznasz tego nigdy.Gdyby było wiadomo wcześniej, nie było by tylu niesczęść, rozwodów.Faceci bardzo się kamuflują.Zwykle po ślubie ujrzysz jego prawdziwe oblicze.Tak jest prawda.