Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamaKar

Czym kierujecie się przy wyborze ubranek dla dzieci?

Polecane posty

Gość MamaKar

Hej mamy, szukam pomysłu na własny biznes, myślę o robieniu autorskich grafik, obrazków dla dzieci nadrukowywanych na dziecięcych ubrankach i dodatkach (chustach, rękawiczkach itp.). Grafiki, ilustrację myślę też tworzyć i sprzedawać w formie obrazka na ścianę do pokoju dziecięcego. Chciałabym sie dowiedzieć czy jest sens w to brnąć. Czym kierujecie się przy wyborze ubranek, marką, zachęcającym wzorem, jakością, ceną, kupujecie ciuszki także w internecie? Pozdrawiam

Gość joool,ll
kupuję dużo w necie, sugeruję się wszystkim tym,co napisałaś.

Gość grace.
Jakością materiału - najlepiej 100% bawełny, firmą (ma to zwiazek z punktem pierwszym), wyglądem. Powiem tak - na wyglad zwracam uwage w pierwszej kolejnosci, biore do reki (jesli w sklepie), patrze na metke, z czego zrobione, jakie w dotyku. Jak sie podoba wizualnie i jest dobre gatunkowo, biorę :-) w necie czasami kupuje na allegro, wtedy glownie next.

Cena musi byc adekwatna do jakosci.Za" samo" logo firmy nie place.Wzor owszem jak najbardziej wazny ,ubrania kupuje w wiekszosci przez internet .

Gość MamaKar
Szczerze myślałam, że ze sprzedażą ciuszków przez internet jest ciężko. Ostatnio zrobiły się modne jednolite kolory, szarości, ubrania typu unisex, mi osobiście przeszkadza to, że ubranka dla dziewczynek są różowo białe, dla chłopców przeważnie niebieskie, myślę nad radosnymi, modnymi wzorami z bogatszą kolorystyką. Podobają mi się również wzory czarno białe, np. krata.

Gość kjsdksjdksjdkdj
Dla mnie najważniejsze by ubrania były z bawełny ale wysokiej klasy bawełny. Ważna jest kolorystyka i trwałość samej tkaniny jak i naszyć , wzorków czy nadruków (tych ostatnich w sumie unikam). Wybieram ubrania klasyczne , dziewczęce i delikatne ale nie dla princessek czy królewien:). Jak bogata kolorystyka to stonowana a kolory tej samej grupy w różnych odcieniach (wtedy nie ma bałaganu i kiczu). Pomysł z nadrukami nie jest zły ale druk musi być dobry a obrazki oryginalne , kojarzące się z tym konkretnym autorem i marką by nie stały się bazarowymi prasowankami. Ja czasem kupuję dla córki przez zalando bo tam mam największy wybór marek.

Gość a to news
Moją uwagę przyciąga fason, model, kolorystyka. Następnie cena

Gość mamaElisabeth
Przede wszystkim jakosciowo dobra bawelna, lub len, jezeli sa ta koszulki, bluzeczki, podkoszulki to koniecznie musza byc takie abym bez problemu mogla wypruc metke nie pozostawiajac dziury, lub np metki takie jak w H&M zmiekkiego lnu zeby nie obcieraly szyji mojej coreczki, Wazne sa tez kolory, wole zeby bluzeczki mialy nadruk niz byly farbowane sztucznymi barwnikami.

Gość mamaElisabeth
Przede wszystkim jakosciowo dobra bawelna, lub len, jezeli sa ta koszulki, bluzeczki, podkoszulki to koniecznie musza byc takie abym bez problemu mogla wypruc metke nie pozostawiajac dziury, lub np metki takie jak w H&M zmiekkiego lnu zeby nie obcieraly szyji mojej coreczki, Wazne sa tez kolory, wole zeby bluzeczki mialy nadruk niz byly farbowane sztucznymi barwnikami.

Gość mamaElisabeth

Gość mamaElisabeth
sorki za 3 wpisy - to wina mojego netu

Gość moja byla tesciowa
Jakosc materialu i wykonania, kolorystyka, styl, wygoda + adekwatna cena.

Gość wzor malo wazny, byleby nie
jakis obciachwy - dziecko i tak nie wie co ma na sobie i nie bedzie tego pamietalo. Gdybym np. zobaczyla bluzeczke w cudowne wzory dla corki, ale mega droga, to bym nie kupila, ale sobie tak. Nie ejstem egoistka, tylo 2latke malo obchodzi to, co ma na sobie. ma byc: czyste, wygodne, tanie