Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdfgfgd

Boze jak ja cierpie...czy to się kiedyś skonczy? :(

Polecane posty

Gość taki jeden facet 28
to nie pozsotaje nic innego jak wyciągnąć wnioski z poprzednich relacji ..ale nie na zasadzie "facet to świnia" ...ile masz lat ?

Gość taki jeden facet 28
Laguna Beach piszesz ,że twój facet robi co chce ,,a co on takiego robi ?

Gość ja z dawnej milosci..
..leczylam sie 3 lata.. mimo ze jestem w zwiazku juz od jakiegos czasu.. niby sie wyleczylam z niego, bo nie widzialam go juz jakis czas, urwalam kontakty z osobami, ktore zamienily z nim chociaz slowo.. ale gdybym zobaczyla go to pewnie wszystko wrociloby jak bumerang..

Gość taki jeden facet 28
no cóż twoj obecny robi za tnz klina ..tez kiedyś służyłem jako klin ,ale też i wiele sie z tej znajomości nauczyłem dla siebie

Gość Co to znaczy Autorko?
"kiedy się cała oddałam" to zaczęło się psuć - czyli co zrobiłaś konkretnie?

Nic nie trwa wiecznie, ani "wielka milosc", ani cierpienie. Musi minac czas, ktory pozwoli zagoic rany serca.... Na spokojnie przemysl sobie, czy chcialabys na zawsze byc z facetem, ktory po miesiacu ma nowa dziewczyne ? - BO JA NIE ! A co by bylo, gdybyscie byli malzenstwem i On nie bylby wiernym mezem ? Zobaczysz, przyjdzie taki dzien, w ktorym zobaczysz jego wszystkie wady i zrozumiesz, ze jest czlowiekiem, ktory nie zaslugiwal na Twoje uczucie i oddanie. Amen

Gość Rostomiłka
cierpienie trwa kilka miesięcy, góra parę lat ale to wyjątkowo ... Czas leczy rany ale trzeba pomagać czasowi i postarać się wszystko co przypomimna przeszłość wyeliminować z życia. Im skuteczniej to zrobisz tym zdrowienie będzie szybsze.

Gość kaubojczyk
miłość jest podobna do alkoholizmu i podobnie się niej wychodzi !!! Najpierw trzeba chcieć.

Gość gdfgfgd
kiedy sie cała oddałam - byłam tylko jego, liczył sie tylko on, najwazniesze dla mnie było spedzenie czasu z NIM, CAŁKOWITA WIERNOSC, BRAK SWOJEGO ZYCIA. wIEM, TO BYŁ OGROMNY BŁAD....

Gość ja tak robiłam i jakoś żyję:)
no a co się stało, żę CIę zostawił? dla niej Cie olał? jak przestaniesz go widywać to i Ci przejdzie bo najgorsze jest patrzenie na tego kogoś, a już patrzenie na niego z inną to chyba musi być starszne:( ale prejdzie Ci i to szybciej niż myślisz:) uwierz mi, że jeszcze będziesz się z tego śmiała i wspominała to jako jakiś tam epizodzik w Twoim życiu, wiem, żę teraz w to nie wierzysz bo cierpisz, ale szybciej się podniesiesz niż myślisz:*

Gość gdfgfgd
stwierdzil,ze sie wypalił...ale on tez na to miałam wpływ bo się zmienił odkad ją poznał...a teraz przy niej zahcowuje sie jak palant. Taka para dewot z nich jest