Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość walddd28

wszystkie moje relacje są nietrwałe

Polecane posty

Gość walddd28

wiem, że na tym forum najwięcej uwagi poświęca się zaawansowanym wiekowo prawiczkom :) może jednak któraś z was poczyta moją historię. mam 28 lat, 6 lat temu skończył się mój najdłużej trwający związek z 2,5 letnim stażem. potem już tylko miałem krótkie relacje 3dniowa, dwie dwumiesięczne. celowo używam słowa relacje, bo nie były to z pewnością klasyczne związki. głównie opierały się na sferze łóżkowej, ale oprócz tej najkrótszej towarzyszyła im też więź psychiczna i długie rozmowy, wiec także nie było to klasyczne "friends with benefits". niedawno spędziłem też kilka nocy z jeszcze inną kobietą i po prostu bez słów zakończyliśmy to. obecnie jestem sam i zastanawiam się czemu tak właśnie się dzieje, czy obawiam się zaangażowania, czy w jakiś sposób nie odpowiadam kobietom, nie wiem.

Gość aneta87u
nie przesadzałabym, że to ruchacz. raczej dość mało tych związków jak na jego wiek

Gość Renia Raczkowska
kup sobie psa i go bzyknij... nawet jak ci sie znudzi to psy i tak są wierne, wiec kazdorazowo wróci za pełna miche

Gość a powiedz Autorze
jaka jest Twoja mama i jaki ojciec? jak się układa między nimi? czego Ci brakowało w domu rodzinnym?

Gość wdhewfu
zastanów się co poprzedziło rozstanie. może zachowałeś się nieodpowiednio?

Gość do psychologa niech idzie
gdze ten autor?