Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zvza-93

Siatki na okna przeciw owadom.Pytanie

Polecane posty

Czy istnieją też siatki na okna balkonowe? Mieszkam w bloku,na parterze,niestety parter jako,że nisko przyciąga najwięcej tego świństwa.Zauważyłam,że dużo ludzi ma siatki na oknach,ale nikt nie preferuje tego samego na oknie balkonowym a właśnie przez ten balkon włazi mi robactwo,zwłaszcza pająki,których się panicznie boję. Ma ktoś z was takie siatki na balkon? Opłaca się to zakładać? Chyba,że zrezygnować z siatki a kupic jakieś środki przeciw pająkom,bo właśnie o te pająki się rozchodzi.Resztę robactwa przeżyję,ale pająki to już inna,gorsza sprawa.

Siatka-moskitiera to bardzo dobre rozwiązanie. Kupisz np w Praktikerze itp... Sa różne wymiary wraz z taśma samoprzylepną i "samoprzyczepną" do zamontowania.

Gość erwersersersersr
ja na balkonowe nie zakladam bo poxniej nie wyjde na balkon bo ta siatka jest na stałe... Mam taka siatke na 3 oknach tez boje sie pajakow - panicznie.

Boże,tak myślałam,że będzie problem z wyjściem na balkon,nie wiem co teraz,bo mnie właśnie te pająki oknami nie włażą tylko balkonem ;|

Boże,tak myślałam,że będzie problem z wyjściem na balkon,nie wiem co teraz,bo mnie właśnie te pająki oknami nie włażą tylko balkonem ;|

Gość erwersersersersr
to nie otwieraj balkonu i juz:D

Z tym to będzie ciężko,bo jednak przy otwieraniu balkonu lepiej się wywietrzy i oczywiście pranie które trzeba wywiesić a pózniej zdjąć ;)

Teraz jeszcze jest znośnie,ale już się boję co będzie przy początku lata ):

Gość erwersersersersr
jak wychodze na balkon to prawie je zamykam, takze pajaki nie zdaza wejsc:D a wietrze cóz tylko zwykłymi oknami z siatką:D pająków mniej. Przytrafia sie maks 2 w roku.

Wow.Nie wiem czy mogłabym wietrzyć samymi oknami. No nic narazie założe na same okna a pózniej pomyślę ;]

Gość gość
Mam u siebie na oknach i na balkonie siatki z siatkadlakota.pl. Bardzo pomocne w walce z owadami i gołębiami.

Gość gość
Również zamawiałam na siatkadlakota.pl. Świetne, mocne siatki. I bardzo pomocne, mnie chronią przed gołębiami ;)