Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakłopotanie z poplataniem

owsiki w trzecim trymestrze ratunku!!!!!

Polecane posty

Gość zakłopotanie z poplataniem

Jak się ich pozbyć? Lek.rodzinny powiedział że nie przepisuje kobietom w ciąży bo te leki zagrażaja dziecku. ;(

Gość omg..........
idz do zielarskiego, zapytaj. sa takie ziola ojca sroki, ale nie jestem pewna czy w ciazy mozna. ale z drugiej strony to tylko ziola-zapytaj.

Gość mamaElisabeth
przede wszystkim obetnij paznokcie, czesto dezynfekuj klamki, toalete, myj rece za kazdym razem najlepiej zelem bakteriobojczym, na noc i rano zjedz chleb z maslem i swiezym czosnkiem. Przez dobe nie bierz nic reka do ust, wszystko widelcem, I po dobie znikna. Tez mialam w ciazy i tak zrobilam, i przeszlo, jak mozesz spij w majtkach i takiej piezamce zebys nawet przez sen sie nie drapala reka, bo jak wiekszosc pasozytow, jaja przenoszone sa na dloni do ust i dlatego szlowiek sie zaraza wciaz, wystarczy doba zeby one zostaly usuniete z kalem

Gość fajnie, że miesz...
Osoba wyżej dobrze pisze. Pestki z dynii, czosnek i kiszona kapusta (nie lubia kwaśnego). Zero słodyczy. Na zioła bym się nie zdecydowała.

Gość zakłopotanie z poplątaniem
Pestki z dyni jem, ale kiszonej kapusty ani czosnku za Chiny nie zjem, bo zgaga mnie wykończy ;(. Byłam w sklepie zielarskim i pani odradziła mi zioła, bo nie znany jest ich wpływ na płód ;/

Gość jak będziesz po 50tce
brudaska :O

Gość b.e.a.t.a
Pestki z dyni powinny pomoc, ale czosnek to tez pewnik. Jak nie mozesz jesc, uzywaj go jak czopek - zadziala jeszcze silniej. Jesli dobrze pamietam, owsiki nie lubia tez surowej marchwi - marchew chyba mozesz jesc? No i higiena - myj wszystko regularnie, zmieniaj czesto posciel, bielizne i reczniki pierz na 90 stopni. Jak problem bedzie powracal, sprawdz czy nie masz skazonej wody.