Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nastolatka1993

SEKS PRZED ŚLUBEM?CZY WARTO?

Polecane posty

Tak? Skoro tak śmiesznie zaczyna się robić, to dlaczego się napinasz? Coś zabolało? PS. Dziewictwo można bardzo łatwo zweryfikować. W Pięcioksięgu to zostało opisane między innymi...

" 09:56 [zgłoś do usunięcia]błękitna czerń no widzisz, a ja nie żałuję, bo kochałam i pierwszego i ostatniego-tego, z którym jestem pięć lat, nie nudzimy się sobą, nie dopuszczam do tego, trzeba mieć wyobraźnię.\człowiek wszystkim się kiedyś znudzi, to fakt, ale lepiej później niż wcześniej" Coś w tym jest. Tobą bardzo łatwo się znudzić. Mnie rozmowa z tobą po paru minutach już nudz:p

ale co miało zaboleć? dziwny jesteś mnie nie zależy by się Tobie podobać w taki czy inny sposób, mi wystarcza, że mój facet mnie kocha i uwielbia, wszystko.

Prędzej tobie menopauza. :p A kim ty jesteś, żeby oczekiwać odpowiedzi na takie pytania? Widać, nie tylko starość i przebieg, zryły ci mózg, ale i całkiem ci się w dupien poprzewracało.

merkaba, masz rację, Bóg tym zakazem także chroni głupie i naiwne zakochane po uszy kobiety przed wykorzystaniem i potraktowaniem jak szmatę, a niektóre same tak dają się traktować jak ktoś nie decyduje się wcześniej wziąć odpowiedzialności na całe życie za drugą osobę poprzez małżeńtwo, co wymaga wysiłku i poświęcenia i nie jest lekkkie , łatwe i przyjemne,to znaczy że zamierza ją potraktować jak tymczasową zabaweczkę wiele osób, zwłaszcza młodych się śmieje i pokpiwa.a potem płacze

ja pierdziele ale wywody... ty koleś nie wkręcaj sie tak. jestem dziewicą jeszcze co w tym dziwnego? i wypraszam sobie odpowiedzi ze jestem jakąś dz... kim jestes zeby mnie tak obrazac pustaku!!! Moja cnota moja sprawa. zajmij sie lepiej swoim prawiczym życiem.

Gość 19 lat.....ach mieć tyle
być beztroską, zdrową i szczupłą imprezowiczką, gadżeciarą i znawcą najnowszych trendów.... w tym wieku młody człowiek myli miłość z facynacją i zauroczeniem, to rzadko kiedy trwa dłużej, nie warto więc, ciesz się pięknym życiem i młodością, na owe sprawy przyjdzie czas pózniej

powiem szczerze,ja bym kota w worku nie brala.masz zyc z tym facetem do konca zycia tak?z powodu niedopasowania sexualnego wiele malzenstw sie rozwodzi.

----- 19 lat.....ach mieć tyle później będzie płacz i zgrzytanie zębów, wylewanie łez na swoje staropanieństwo i rozpamiętywanie idealnych facetów którym dało się kosza bo byli zbyt nudni ...

Samotny Romantyk W takim razie dziewczynie wyjdzie to tylko na dobre. No bo po co być z takim chujem, któremu chodzi tylko o jedno? Lepiej, by szydło z worka wyszło wcześniej.

przecież wiadomo, że zwykle pierwsza miłość nie jest ostatnią, pewnie, lepiej siedzieć w domu i nigdzie nie wychodzić, bo może się kogoś pozna i buch ! zakocha się