Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzieci w tv

co sadzicie o udziale dzieci w programach typu "got to dance"?

Polecane posty

Gość dzieci w tv

Wczoraj oglądałam Got to dance. Była tam para dzieci nie pamietam w jakim wieku ale ok 6-8 lat. Dostali 2 czerwone gwiazdki i później dziewczynka strasznie płakała. Pamiętam tez jak kiedys oglądałam chyba Mam talent i był chłopiec który fajnie dosyć tańczył. I mia odpaść on lub inny uczestnik i ten chłopak płakał na scenie, normalnie szloch, rozpacz czy odpadnie czy nie. Uważam, że osoby poniżej 12 r.ż. nie powinny wystepować w takich programach gdyz nie sa gotowe psychicznie na przegraną. Nie wiem dlaczego rodzice wysyłaja do takich programow swoje dzieci. Jeżeli dzieci sa naprawde wybitnie uzdolnione tak że szczęka opada to ok, niech się pokażą. Ale dzieci, ktore normalnie tańczą czy śpiewają? Rodzice są w nie tak zapatrzeni czy łasi na kasę? to samo te wybory małej miss w stanach - dla mnie to szok.

Gość egrgerg
Za nic nie wystawiłabym dziecka na taki stres, z dużym prawdopodobieństwem porażki.

Gość Chce jbn. Hv n
Zgadzam sie z tobą. Aż sie zdenerwowalam sie aż. A tyle fajnych ludzi tam było np Maria i Wiktor. Te dzieci umieją tańczyć, ale dużo im brakuje. Ale ludzie jak zwykle sie lituja. Te programy powinny być od 16 lat. A ci rodzice jacyś nie normalni. Przecież to stres dla dzieci.

Gość no właśnie dziecaki
przechodza dalej bo "jakie słodkie"itp itd zagłosują bo żal bo to bo tamto. a sa inni naprawde uzdolnienie ludzie.

Gość jakis czas temu w necie
był artykuł o tym jak chyba w amerykańskiej werski mam talent juror w trakcje wystepu jakiegoś rapującego chłopca wcisnął X co znaczyło, że mu sie nie podoba i od razu afera. Jak on mogł przeciez to dziecko itp itd. dziecko oczywiście od razu zaczęło przeraźliwie płakać. Ale czy to wina jurora? moim zdaniem rodziców. Nie powinno takiego małego dziecka wysyłac do konkursu dla dorosłych. Juror nawet sprawiedliwie nie może ocenić dziecka tylko musi byc zachwycony bo to w koncu dziecko. dla mnie to głupota.

Gość b.e.a.t.a
Nie przesadzacie z ta porazka? Dzieci w przedszkolu czy w szkole tez uczestnicza w roznych konkursach, niektore przegrywaja, czesc z nich placze i ok - maja prawo do wyrazenia emocji. Nie zniszczy im to psychiki, a wspomnienia zostana. Inna sprawa to robienia z dzieci gwiazdy na sile, posylanie dziewczynek na konkursy pieknosci itp - to nic wiecej tylko idiotyzm rodzicow.

Gość much
nie oglądam badziewia dla przygłupów.