Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paulka21

dlaczego włosy przedluzane roznia sie od naturalnych

Polecane posty

Witam was serdecznie dziewczyny mam taki problem gdyz,wczoraj kupilam wlosy na tasmie clip in 100%naturalne za 190zl sa super miekkie delikatne i gladkie lecz gdy je zaloze jednak roznia sie od moich i powiedzcie mi dlaczego?czy dlatego ze moje sa cieniowane?ale takze moje czarne a na tasmie czarne sa inne moje sa matowe podlog tamtych chociaz patrzac na same moje wlosy to sa blyszczace i co mam zrobic?pomalowac jeszcze raz moje wlosy i wlosy na tasmie ta sama farba czy to nic nie da?prosze o jakies rady pozdrawiam

sorki za taki dziwny post w postaci slowa witam ale nie wiem czemu nie moglam dodac postu moze byl za dlugi dlatego wpisalam go w komentarzu

Gość emilka212542
slyszałam ,ze bardzo niszcza naturalne wlosy ,ale nie probowałam nigdy bo mam swoje dlugie wiec nie wiem

Gość Kathrinaaa
Idz do fryzjera z tymi dopinkami niech Ci pofabuje Twoje włosy do koloru dopinek lub odwrotnie.Pokarze Ci tez jak wpiac włosy zeby nie wygladały sztucznie.

Gość kjbvjhdfgjdhfgjdfgkjdfg
na tasmie nie niszcza naturalnych:D kupilas moze jakies wlosy indyjskie, nie sadze, zebys za 190zl kupila naturalne wlosy slowianskie. kazdy ma inne, trzeba sie z tym liczyc. tamte wlosy sa zdrowe, byly pewnie farbowane tylko raz, bo tylko zdrowe wlosy skupuja.

ale pociesze Cie, dopinane wlosy niszcza sie o wiele szybciej niz te na glowie, wiec moze kilka prostowan itd i zaczna sie robic juz bardziej matowe, takie jak Twoje. wlosy indyjskie maja to do siebie, ze sa duzo ciezsze niz slowianskie, luska jest zamkbieta, wiec sie blyszcza

nie wiem jakie sa to wlosy kupilam je w sklepie w lublinie lecz na pewno nie sa z najwyzszej pulki bo byly jeszcze po 400,500zl a wiecie moze jak zmatowic wlosy?aby sie nie blyszczaly az tak oczywiscie chodzi mi o dopinki

z 2giej strony to dobra nauczka dla Ciebie, ze biedne Hinduski sprzedaja swoje wlosy, zeby miec co jesc, po to, zebys Ty mogla poczuc sie troszke lepiej:D i zaspokoic swoje puste ego:D

a podobno to w polsce tak zle:P

Gość Skypajka90
jak sama sobie dobierałaś to musisz wziąć pod uwagę, że się nie do końca na tym znasz. Dużo robi cięcie to fakt, tak samo jak wiele zmienia odpowiednia tonacja. Ja akurat przedłużałam w salonie włosy, a nie na doczepy te ściągane. Poszłam do Great Lengths bo właśnie bałam się, że źle coś dobiorę. A w salonie profesjonalnie sprawdzano mój odcień, wytrzymałość włosów, na koniec odpowiednio dobrano fryzurę i przyznam, że gdybym nie wiedziała, ze dopiero co przedłużyłam to uwierzyłabym, że włosy są moimi naturalnymi. Są miękkie i świetnie komponują się z naturalnymi, praktycznie nie widać przejść:)

Gość ewa

kurczę, ale bezczelna reklama...