Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KELWIN

Pytanie do kobiet dziewczyn i nie tylko....

Polecane posty

Gość KELWIN

Jak to jest dziewczyny kobiety z tym u was chodzi mi o kłamstwa i udawanie kogoś innego. Większość facetów na forach komunikatorach i różnych czatach potrafi podawać się za inne osoby czyli dziewczyny i kobiety. Ogólnie mi chodzi jak wy postępujecie a jeżeli tak jest to czy są jakieś powody tego by podawać się za kogoś innego. Mnie zdarzyło się kilka razy tak postąpić ale miałem ku powody by sprawdzić kilka osób czy są tymi osobami za których się podają . Nigdy nie robiłem tego dla zabawy by komos wyrządzać krzywdę więc jak wy postępujecie. Tyczy się to nie tylko was ale również i płci brzydkiej czemu tak niektórzy się zachowują...

Gość KELWIN
Czy są osoby które ewentualnie były krzywdzone przez osoby które za kogoś się podawały lub sami podawali się jako inne osoby.

Gość KELWIN
Hm widzę że wszyscy tu są świętoszki albo nie mają w tym temacie nic do powiedzenia :)

Gość zawsze o to chciałam zapytać
Ja nie udaję kogoś kim nie jestem,. Ciekawi mnie jednak odpowiedź z Twojej strony- dlaczego Ty sprawdzasz innych, jakim prawem? Czy sprawdzając innych posługujesz się kłamstewkami? Tak weryfikujesz tą osobę, używając podstępu, kłamiąc, oszukując? Czy to jest moralnie prawidłowe zachowanie?

Gość KELWIN
Tak wtedy posługiwałem się kłamstwem ale nie robiłem tego dla zabawy jak inni tu to robią. Zrobiłem to dlatego bo czułem to ze dana osoba mnie oszukuje i nie myliłem się co do danej osoby. Nie robię tego na odzień lecz to jest w wyjątkowych sytuacjach.

Gość KELWIN
Temat ten zamykam bo o tej samej nazwie ten temat założyłem w innym miejscu.

Gość zawsze o to chciałam zapytać
To ja też się przyznam, że jak czuję, że ktoś mnie oszukuję, pogrywa ze mną- to wprowadzam go w maliny. Dlaczego ja mam być szczera, otwarta na kogoś, gdy nie ma z drugiej strony wzajemności. Nie jestem królikiem doświadczalnym dla kogoś, kto z góry z powziętym zamiarem planuje mnie oszukać.