Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomyłkoa omyłka

25lat, studia, czy to ma sens

Polecane posty

Gość pomyłkoa omyłka

czy jest sens zacząć studia w wieku 25lat?? proszę was doradźcie,

Gość kciołbyk
ile masz wzrostu?

Gość pomyłkowa omyłka
a co to ma wspólnego z tematem, NIC

Gość dfvcfdv
Dlaczego nie? :) Nigdy nie jest za późno. Idź na studia, realizuj się i bądź szczęśliwa. Powodzenia.

Gość M,agda
Tak. Oczywiście, że tak. Możesz zrobić przecież 3letnie - licencjat, albo inżyniera.

Gość pomyłkoa omyłka
189cm, waze 103 kg jeżeli to dla Ciebie ważne

Gość kjjhn
pracujesz obecnie,o jakim kierunku myslisz?

Gość pomyłkoa omyłka
kfiatoznawstwo

Gość pomyłkoa omyłka
sprzedaje kfiaty na placu. teraz szef mi dowiozł jeszcze szarfy z napisem Miss Polonia

Gość pomyłkowa omyłka
ale macie ubaw, nie pracuję bo jestem mamą 3letniej córeczki, myślę ns psychologią bo zawsze chciałam ten kierunek sobie zrobic ale zawirowania życiowe nie pozwoliły mi na to, a w mojej okolicy są miejsca pracy tylko trzeba mieć psychologię, wiem że wiele osób pisze że to beznadziejny kierunek, ale ja zawsze się tym interesowałam,

Gość bizonnn
Dobre sobie, ja prawdopodobnie zacznę studia w wieku 37 lat :D a ty się pytasz, czy 25 lat to nie jest za późno :D Młoda siksa jeszcze jesteś, że się tak wyrażę :-P

Gość askowelka
za stara jestes na studia psychologiczne, jesli nie masz doswiadczenia zawodowego - tyle w temacie. i nie pisze tego zlosliwie ... kto przyjmie psychologa 30 letniego bez doswiadczenia ... zaraz pewnie beda ci pisac, ze skoro to twoja pasja to powinnas sprobowac, pozniej mozesz otworzyc wlasny gabineti itp. ale popatrzmy na realia polskie ...

Gość nick nie ma znaczenia
Jest sens.Przecież człowiek uczy się całe życie.Za tym byś studiowała przemawia fakt iż jesteś entuzjastycznie nastawiona do tego co cię interesuje Co ważne łatwiej po tym kierunku o pracę u ciebie.To mnie przekonuje a ciebie powinno tymbardziej.Powodzenia .

Gość nick nie ma znaczenia
askowelka ma niestety sporo racji.Ostatecznie ty podejmujesz decyzję-zaryzykować czy nie zaryzykować i całe zycie myśleć o tym co by było gdyby...

Gość pomyłkowa omyłka
czyli chyba spróbuję, nie nadaję sie na kierunki matematyczne bo głowy do tego nie mam,

Gość akwa-marynka
na psychologii jest troche matematyki, to jest taka dziedzina humanistyczno-ścisła ;) a studia zawsze mają sens. spróbuj.

Gość brunatny anonim
pomyłkowa omyłko, jest sens zrobić studia jeśli faktycznie to twoja pasja i robisz je tylko dla siebie. Jeśli chodzi o to czy to ci pomoże w znalezieniu pracy to powiem tak: Może pomóc ale bardzo niewiele. Przegrasz w konkurencji (jako 30 letnia bez doświadczenia) z 24 latką bez doświadczenia. Może i są jakieś miejsca pracy teraz ale niekoniecznie będzie tak jak skończysz studia.Lepiej ucz się języków, jeśli faktycznie chcesz sobie pomóc w karierze.