Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinkaaaaakkakka

dlaczego tak trudno jest się dogadać z mężczyznami z portali randkowych??

Polecane posty

Gość karolinkaaaaakkakka

Chodzi mi o to, że na początku jest fajna rozmowa, wspólne tematy, dużo do gadania. Następnie po wymianie 6-7 maili następuje głucha cisza? Czemu nie odpisują, skoro wcześniej sami zaczepiali i byli zainteresowani? Ponadto widzą fotkę dziewczyny, więc chyba widzą czy im się podoba czy nie. Ok. więc piszą do niej. A później wielka cisza. Czemu tak jest? Czemu tak trudno się tam z kimś dogadać?

Gość karolinkaaaaakkakka
no to sami sobie drogi nadkładają, wolą pisać z kolejną dziewczyną i zaczynać wszystko od początku? :) Coś tu nie gra.. Pytam na poważnie - dlaczego rezygnują, milczą, mimo, że się fajnie gadało i były wspólne tematy, i było jakieś obustronne zainteresowanie, a tu nagle nic..

Gość karolinkaaaaakkakka
tzn. po napisaniu drugiej czy trzeciej wiadomości, żeby rozmówca nie stracił zainteresowania, mam go zapytać, czy się nie spotkamy np. pojutrze w jakiejś restauracji? :P

Gość wiedzma123
bo nie umieja nic ciekawego napisać, robią błedy ortograficzne, są nierozgarnieci umysłowo, nie wiedzą czego chcą. potrafią pisać tylko na jeden temat, nie podejmując nowego. albo piszą z kobietami dla samej rozrywki, dla zabicia czasu. mogą też bać się kontynuwać korespondencje, bo coś ukrywają, są na przykład brzydcy i boją się że to sie wyda. także jest mnóstwo powodów takiego zachowania. na takich stronach traktują kobiety jak towar i przebierają tylko

Gość facet niezbyt przystojny
Kobiety na portalach randkowych oszukują facetów.Wpisują fikcyjne dane a nawet zdarza się że nie swoje zdjęcia.

Zapewne dlatego, że oni są cały czas inicjatorami rozmowy. Po pewnym czasie kończą się im pomysły i widząc brak zainteresowania, wkładu w rozmowe drugiej strony odpuszczają.

Gość wiedzma123
wy też nie jesteście lepsi, też kłamiecie, dajecie nie swoje zdjęcia, zmyślacie wiek i wzrost. wiadomo że to się wszystko i tak wyda na spotkaniu w realu. kłamstwo niestety ma krótkie nogi drodzy panowie. tak samo nie odzywacie się po kilu mailach, nie potraficie napisać dlaczego także proszę nie uogólniać

Gość niekoniecznie to co pisze lars
ja nawet nie zaczynam rozmowy jak po zdjęciu widzę, że panna jest łatwa i szybka w te klocki.

Gość karolinkaaaaakkakka
oszukiwanie swoją drogą - często się zdarza na takich portalach, np. wklejanie nie swoich fot, czy zaniżanie swojego wzrostu, jak tu ktoś już napisał. Chodzi o problem, który pojawia się dużo wcześniej, podczas wstępnej znajomości po wymianie paru maili, chodzi mi o to, że druga strona nagle przestaje odpowiadać. Pewnie coś w tym jest jak pisze Prawiczek bez wiary - mężczyznom kończą się pomysły, ale nie zgodzę się co do wkładu rozmowy. Często było tak, że odpowiadałam obszernie na postawione przez użytkowników pytania, chodziło o zainteresowania, hobby i takie różne inne, później zadawałam sama wiele pytań co do ich poglądów, pasji, w zamian te odpowiedzi stawały się coraz krótsze, aż w ogóle milkły. Koniec końców pamiętam takie rozmowy jak się "naprodukowałam" w jednym poście na kilkanaście zdań, a z drugiej strony przyszła króciutka jednozdaniowa odpowiedź od danego pana :D Dlaczego mężczyźnie nie podejmują dalej rozmowy? Przecież trzeba od czegoś zacząć.

Gość karolinkaaaaakkakka
wiedzma123 chyba właśnie masz rację, co do tego, że potrafią pisać tylko na jeden temat, bo często się zdarzało tak, że jak chciałam zagadnąć na inny temat, to odpowiadali zdawkowo i wracali do poprzedniego, albo w ogóle nie odpowiadali na poruszony przeze mnie temat, uparcie trwając przy swoim. Kolejna sprawa - pisanie z kobietami dla samej rozrywki, to też by tłumaczyło, dlaczego nie chcą się angażować dalej.

Gość wiedzma123
tak bo im się nie chce wysilić i dlatego nie mają nic ciekawego do powiedzenia. a to, że nie potrafią rozmawiać na dany temat to oznacza tylko tyle że brak im inteligencji. czaem trafia się też na ponuraków i dziwaków

Gość gość
Wy tez nie potraficie rozmawiać na większość tematów. Tylko mada i zdrowy tryb życia. Polityka...nic, architektura...nic, historia...nic, psychologia...nic, sztuka...nic. Czasem coś o muzyce czy schowbiznessie ale po za tym to sie naprodukuję by w odpowiedzi przeczytać "aha" "fajnie" "tez tak sądzę" . Poza tym żadnej rozkminy, opinii, argumentacji, na jakikolwiek właściwie temat

Gość gość
A czego wy się tam dziewczyny spodziewałyście. Wiadomo że na te portale nie wchodzą wybitni goście. Bo albo sa tam tacy z którymi owszem, jest o czym pogadać ale brzydcy albo są tacy w miarę przystojni ale głupi i nudni jak flaki z olejem. A że zwracacie uwagę na tych przystojniejszych to cóż

Gość gość
Niektorzy faceci z portali randkowych sa zajeci a w necie udaja singli, pisza DLA samego pisania, poflirtowania, komplementowania, sami pewnie sa tez spragnieni komplementow od obcych kobiet, chca sobie podbudowac ego ze panienki na nich leca ale na tym sie konczy bo maja swoje partnerki. Kobieta na poczatku znajomosci nigdy nie wie czy facet faktycznie chce na lepiej poznac, zaczac sie spotykac czy jest on a jedynie ,,narzedziem" do podbudowania jego wartosci zeby poczul sie bardziej atrakcyjny, pozadany...

Gość gość
Na portale randkowe wchodzą albo faceci o niskiej aparycji albo poprostu faceci prości i malo rozgarnięci którzy nie sa w stanie intelektualnie zaimponować przeciętnej kobiecie. Umieją jedynie flirtować i się wymądrzać, wiec gdy natrafiają na mądrzejszą niż oni sami tracą pewność siebie

Gość gość
Faceta trudno znaleźć? To kobietę ciężko znaleźć! Piszesz do takiej a ona nawet nie raczy wejść na twój profil. Żeby to jescze była jakaś modelki ale sa to dość przeciętne z wyglądu dziewczyny czesto z lekka nadwagą... Nic tylko próbujecie tam tylko podbudować swoje ego a im brzydsza tym chyba bardziej jest tam dla atencji. Ewentualnie czekacie na przystojnego prawnika który nawet na was nie splunie

Gość gość
Bo o czym można pisać do obcej osoby? Kilka wiadomości o tym co każde z nas lubi, jak żyj i jeśli jesteśmy oboje zainteresowani, to się spotykamy. Inaczej wymiana maili umiera śmiercią naturalną. Tak poznałam obecnego partnera :)

Gość gość
mozna poznac na czatach

Gość gość
On nie jest moim pierwszym ani drugim, trzecim kanałem, wcześniej zupełnie hobbystycznie publikowałem krótkie angielskojęzyczne skecze, jak także pojawiałem się w domach kolegów. Było to czysto hobbystyczne, i z takim też zamierzeniem powstał kanał który teraz jakimś trafem ogląda ponad 1 300 tysięcy osób. Zmieniło to trochę sposób w jaki podchodzę do publikowania materiałów (staram się być bardziej systematyczny dobry miły serdeczny ciepły słodki kochający ), ale ważne jest też dla mnie żeby to podobało się także mi.

Gość gość
A ja polecam w wolnej chwili zajrzeć na chorzyzmilosci.pl - portal dla ludzi z problemami, pomaga znaleźć osoby z podobnymi dolegliwościami/dylematami natury psychosomatycznej, i nawiązać znajomość, znaleźć wsparcie. Rejestracja i testowanie wszystkich funkcjonalności serwisu - za darmo! (wiadomości, czat, video czat, profilowana wyszukiwarka...)

Gość gość
faceci szukaja seksu