Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Athelgast

Oto dlaczego murzyni mają parcie na białe kobiety...

Polecane posty

Gość ujgkl
Uwielbiam seks z murzynami na dwa baty,jadą mnie w cipke i dupke a raz trzeci przyszedł i głębokie gardło.Kocham te czarne pały,orgazm z nieba dosłownie,jęczą ohhh mokro mi już.dzwonie do steva na wieczór dam sie dwóm czarnuchom wypierd.... w każdą dziurke

Gość ujgkl
Biali mają złą technike też

Gość ujgkl
Zrytą psyche macie na punkcie murzynów,oni to mają dobrze pulsującego żylastego falusia

Gość ujgkl
Nie ma nic zdrowszego niż gruby długi fiutek w mojej cipce,żylasty,ohh że wy biali macie w genach słabe

Ja przynajmniej nie jestem pseudo Larsem (perkusistą). Tylko mam własny nick i się pod nikogo nie podszywam. A tobie widać lewacka ideologia w głowie namieszała...

Gość gość
genetyka, pula genowa, polki będą coraz częściej zapładniane przez czarnoskórych, osilnych genach m.in. świadczy duży penis

Gość gość
Moją żonę ostatnio podrywał murzyn w pizzerii powiedział jej że da jej ugryzć kawałek pizzy ale musi mu zrobić loda...

Gość gość
Ostatnio dużo tych małżeństw polsko-murzyńskich w moim mieście..

Gość gość
Powinniscie wszyscy usiasc na czarny pal i zgangbangowac wasze biale k***y spijajcie sperme z naszych fujar zalosne bialasy

Gość jestem gość
No dobra miałem w swoim życiu kobiety białe ale i 2 czarne ze względu iż nie mieszkałem w kraju. Czarne kobiety nie interesują się białymi facetami i odwrotnie. Natomiast murzyni bardzo lubią blondynki. Wcale się temu nie dziwię. Czarne kobiety są słabe w łóżku one są takie bardziej siłowe. Nawet tzw lodzik pomiędzy rasami jest zupelnie inny. Czarna kobieta uprawia taką siłówkę i raczej wyglada to tak jakby sie nie przykładała do tego. Natomiast biała kobieta widać że jest delikatniejsza i dba o szczegóły. Zatem wcale się nie dziwię że murzynów tak do nich ciągnie. Kolejna sprawa jest to że białe kobiety lubia się stroić i dbaja o szczegóły np. szpilki, mini, rajstopy jakies i tego typu rzeczy dobry fryzjer i to się też podoba. Moja jedna kobieta opowiadala jak u nich w rodzinie z pokolenia na pokolenie była opowiadana historia jak to jakiś tam pradziadek wybzykał białą. Ona sama opowiadała że biała białą i to jest klasa wyżej dla nich mieć taką kobietę bo czują się sami jako klasa gorsza a blondynka to już extraklasa