Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfddcyus

Nie mam typowej słowiańskiej urody..wiec jaką mam ?

Polecane posty

Gość dfddcyus

Nie mam mysiego blondu ani mdłych oczu ...włosy ciemnybrąz, kasztanowy. Oczy sporo szarozielonego i minimalnie niebieskiego brwi ciemne takie jak wlosy, skora jasna, szybko sie opalam. Nos prosty, typowy grecki, raczej dobrze zarysowany podbrodek, wysokie czoło jaka to uroda? nijaka? raczej nie mam twarzy typowej polki :/

Gość tttttrrxx
Polka w wersji dark :D tylko nos nie polski, Polki z tego co widze mają male świnskie noski jak lalki Niemki mają ostre rysy twarzy, zobacz na Heidi Klum

Polacy są bardzo wymieszani. Ja podobno nie mam polskiej urody, ale kiedy pytam jaka to polska uroda nikt nie potrafi jej określić :P

Gość Sebek1982
Polacy to jednorodna mieszanina litewsko-rusko-germańsko-żydowsko-węgiersko-ormiańsko-nordycka.

Gość to był wzięty ukryty szczery
ja mam polską urodę, za granicą mówią do mnie "cześć" (ja rzecz jasna na tej ulicy jestem niewerbalna)

oczy ciemne, włosy też dość ciemne, tyle ze rozjasnione

Gość NigdyGoNieZrozumiem
Nieprawda! Polki nosy mają wydatne. Rzadko kiedy widzę mały nosek. Sama mam dosyć duży, oczy wyłupiaste ale małe. Zawsze podkrążone. Usta wąskie. Skóra dosyć jasna ale szybko się opalam, nie łapie poparzeń. Włosy- szatynka, latem rozjaśnia mi je słońce. Właśnie to jest typowy obraz Polki. Najczęściej jest jeszcze szara i nijaka chyba że zaświeci słońce, wtedy jakoś lepiej się prezentujemy.

Gość adrian2@tlen.pl
wlasnie tak jak mówią ci ludize tutaj typowo polska uroda, jedynie gdy dziewczyna ma ciemne wlosy karnacje oczy to egzotyczna uroda. lub blond wlosy swoje jasne oczy to skandynawska uroda. to 2 najladniejsze urody,. a wieksozsc polek ma urode naturalna tak jak ty

Gość veroxxx
ciapate najlepsze, sarm na polki

Gość veroxxx
sram na polki

ja z kolei nie mam wąskich ust, nos w normie, z profilu ładny więc ten opis niby polki do kitu

Gość anna panna kanna
ja jestem nie jakaś niska a mam małe stopy i dłonie jak dzieciak. włosy na głowie mam ciemne ale na rękach nogach czy rzęsach jaśniejsze. duże usta, duże brązowe oczy, szczupła, jasna karnacja.

Gość dfdfdfdffg
przeciez heidi klum ma robiony nos, swoją drogą, koszmarna robota

Gość nie mam na dziś pomysłu.,
A ja? Kim jestem? Mieszańcem? :O Włosy - jasny brąz, oczy niebiesko-szare, ciemne brwi, długie i ciemne rzęsy, nos nie należy do najmniejszych, mocno zarysowana szczęka, ale nie kwadratowa, cerę mam BARDZO jasną, praktycznie się nie opalam albo tylko minimalnie.

Gość nie mam na dziś pomysłu.,
Usta mam wydatne.