Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pasiasta0303

CO ROBIĆ?

Polecane posty

Gość pasiasta0303

Jest pewien facet, który mi się bardzo podoba, mieszka niedaleko mnie. Słynie ze zmieniania dziewczyn, imprez...ludzie różnie o nim mówią. Od wielu lat o nim marzyłam. 2 lata temu zdobył do mnie numer. Od tamtego czasu pisał co jakiś czas i zapraszał to na piwo, to na kawe..gdy rok temu zdarzyła się okazja zbliżyliśmy się. Pisaliśmy dużo, dawał wyraźnie do zrozumienia że moglibyśmy spróbować..odmówiłam..dał sobie spokój chociaż za jakiś czas znowu się odezwał. Niedawno spotykaliśmy się na imprezie. Pojechałam ze znajomymi do niego. Troszkę wypiłam i tak się stało że zostaliśmy sami..wtedy rozmawialiśmy. Jako że alkohol dodał mi pewności siebie powiedziałam co o nim myślę, jaki jest, co ludzie o nim mówią...to była szczera rozmowa. Najszczersza jaką odbyliśmy. Potem stało się...kochaliśmy się, po wszystkim zapytał czy nie moglibyśmy spróbować. Odmówiłam mówiąc że nie jest poważny, że się nie uda, że musi dorosnąć. Ja sama muszę dorosnąć. Odprowadził mnie do domu, potem pisał...i teraz mam dylemat czy dobrze postąpiłam. Tyle razy on próbował, wciąż jakoś się o siebie ocieraliśmy, może powinniśmy spróbować? Może nie powinnam tego skreślać? Nie wiem co robić...seks był jednorazowy, spontaniczny czy z uczuciem? Ja czułam...w końcu zawsze o nim marzyłam i był w mojej głowie. Powiedzcie co robić?

Gość errertrtt
nie nazywamy prymitywnego pieprzenia sie z ruchaczem kochaniem sie, OK dziwo?

Gość pasiasta0303
:) nie jestem dziwką...i to nie było prymitywne pieprzenie się..

Gość normalne to jest
nie to była wielka miłość.

Gość pasiasta0303
Ludzie na jakim wy świecie żyjecie? Panienki pieprzą się po imprezach z nieznajomymi facetami i jakoś nikt na to nic nie mówi, a ja "kochałam się" z facetem raz jeden raz, z facetem który mi się od lat podobał i wcale nie zerwałam znajomości z nim. Zapytałam wprost czy dobrze postąpiłam, że jednak nie dałam nam szansy...