Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek ,,,,,,,,.

Zarabiam 1500 zł tygodniowo

Polecane posty

Gość Marek ,,,,,,,,.

Dużo ?

Gość Sanraaa
Jak na Polskę to duzo

Gość M i Gracja
a ja 144 tysiace rocznie funtów dużo?

Gość dsjofsa
I jeździsz wyimaginowanym tico? :D

Gość Marek ,,,,,,,,.,
Jeżdżę BMW

Gość dsjofsa
Jeździsz tico, tzn chciałbyś jeździć :classic_cool:

Gość DonaDuśTusk
Wy durnie kretyni ja na kasie śpie a wy dla mnie na mnie robicie! Myślicie że dlaczego średnia krajowa to 3 tysiące złotych przy średnio tyrających za marne 1500złotych?! Bo ja kurwa wszystko zapierdalam i kradne a wy chuje mnie za to wybieracie! zostańcie politykami trzymającymi ze mną to przekonaćie się jak to jest! Po co grać i marnować czas skoro za granie a także poświęcony czas mogą nam płacić? Połącz przyjemne z pożytecznym i przekonaj się sam już teraz! Zarabiaj grając prawdziwe pieniądze w walucie Euro! www.anno1777.com/index.php?i=386592

Gość już prawie pełnoletnia
Jak żyć panie premierze?

Gość DonaldTusk
To Ty nie wiesz?! Z Polski wypierdalać zanim nie wprowadziliśmy dodatkowych podatków od każdego przejechanego kilometra i całej polski nie wysprzedamy za grosze a was razem z nią! Niedługo polska zostanie rozebrana najpierw sprzedawana po kawałku czyli miejscowości żebyście się wykrzyczeli tak jak z ACTA a później już całe wojewódzctwa sprzedamy zostawiając sobie Warszawe by z atrakcji turystycznych dorabiać a będziemy żyć z Unii przez co Polska się zadłuży a Palikotowi wystawimy żeby się z tym męczył i my nie mieli problemów z próbą odebrania zaległości a przepisywaniem wszystkiego co mamy na bliskie nam osoby

Gość ŚwiatSieStacza
No masz racje ale taka jest ta współczesna Polska rzeczywistość że ciężko żyć i czegoś się dorobić:(

Gość mój zięć
15 kw rozpoczęlam prace za 1000 zł , jestem po chemi ,praca w zawodzie , stać mnie by nie pracować ,ale chcę , mniemam że za 2-3 lata będzie x 3:)

Gość do KingaStefankaFranka
To jest 1500 tyg. a nie miesięcznie. Miesięcznie: 1500x4=6000. A ty palnęłaś: ''Średnio dla Ciebie samego spokojnie wystarczy, ale jeśli to ma być dla rodziny to żona/dziewczyna musiałaby zarabiać żeby było cos na odłożenie''.