Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to co na komunieee

czy wypada dac na komunie dziecku leginsy i tunike na prezent? nie za ciulowe?

Polecane posty

Gość to co na komunieee
JUZ PISALAM, DAJE TO CO KUPILAM I NIE OCHODZI MNIE CO UWAZATA, NIE MAM KASY A TAK WYDALAM 35 ZL A ONI POMYSLA,ZE ZE 100ZŁ I LUX IDZIEMY W 5 OSOB NAJEMY SIE ZA 35 ZŁ

Gość jak nie dasz 500 to lepiej nie
idź, bo wstyd, cala chołotą isc z getrami i bluzką, lecz sie, kto ci taki chory pomysl podsunął?czys sama taka mondra:D

no to te 35zł to jednak przesada ... mogłaś nie iść po prostu. zresztą oni i tak będą wiedzieli ile kosztowały te ubrania..

Gość b.e.a.t.a
Jesli ubrania ladne i porzadne, to czemu masz nie dac. Ja nie bylabym rozczarowana takim prezentem, moja corka tez nie. Dolacz jakas ladna kartke, bo to zawsze pamiatka. Bombonierka tez pasuje, jesli Cie stac. Siostra chyba zrozumie, ze nie masz pieniedzy, w koncu to rodzina. Argument, ze dzieci chwala sie prezentami, mnie nie przekonuje. Te z bogatych rodzin beda sie chwalic quadami i laptopami, za pare lat inne beda sie chwalic, ze juz palily papierosy i uprawialy sex. I co, wasze dzieci beda rownac do reszty?

Gość ubrania dawac to obciach
no nie piszcie głupot, trzeba bylo nie kupowac tylko 100zł dac w kopertę i byłoby dobrze

Gość owłosiona bardzo
autorko - ta ostatna wypowiedz to mam nadzieje, że podszyw. Chwalisz się, że idziecie w 5 osób i najecie się za 35 zł? uważam, że prezent za 35 zł to troche przesada i to na 5 osob.

Szał komunijny mnie powala na łopati, dlatego moje dzieic nie braly udzialu w tym cyrku i nie bedą brac Nie pojmuje czemu przyjelo sie dawanie prezentow w dniu Komuni,i czemu to sluzy? Kazde swieto koscielne wymaga wyskoczenia z kieszeni, co za siecz

Gość to co na komunieee
no tak, w 5 osob idziemy, ja, maz i 3dzieci,tylko maz pracuje zarabia 2000 na reke 800, mamy oplat a za 1200zl zyjemy, podziel to przez 30 dni, wychodzi 40zl dziennie to jak ma nas stać? a przecież nie mogę nie isc do siostry dziecka, do dalszej rodziny bym nie poszla

Gość heloiza999
zluzujcie majty to jakas szmata się podszywa :o

Gość Lucjanda
To po co pytasz czy wypada, jak piszesz że nie masz wyjścia i zdania nie zmienisz? Bez sensu ten temat. Jeśli chodzi o moje zdanie, uważam że nie wypada. Lepiej było kupić książkę/album religijny w tej cenie.

Gość niestety takie czasy
mąż jest chrzestnym i też mamy twardy orzech do zgryzienia to co się teraz wyrabia przy okazji komunii to jakieś wariactwo, sam ceremoniał komunii stracił na znaczeniu, teraz liczą się tylko prezenty, kto co dostał, czyj prezent droższy kto dał więcej kasy itp smutne to od nas dziecko dostanie na pewno ikonę ręcznie malowaną ze swoim patronem, a co jeszcze bądź ile jeszcze to pojęcia nie mam padło hasło tablet, ale wiadomo taki tablet za rok, dwa będzie nic nie warty, nie wiem czy dać jeszcze jakąś sumę pieniędzy, czy kupić jakąś rzecz, a jeśli rzecz to jaką?

Gość SZUKASZ prezentu odpowiednieg
SZUKASZ prezentu odpowiedniego na komiunie? Tablet MOnster High allegro.pl/ingo-dotykowy-tablet-monster-high-i3192882493.html DVD Monster High allegro.pl/ingo-przenosne-dvd-monster-high-i3192868999.html

Gość mandrinka
jak szukasz prezentu na komunię to polecam ci fotoksiążkę, coś takiego: http://fotobistro.pl/moje-dziecko - możesz zrobić książkę ze zdjęciami dziecka od roczku do komunii z fajnymi podpisami :). albo po komunii możesz zrobić fotoksiążkę ze zdjęciami z imprezy :)

na komunie teraz daje się hulajnogi, sztabki złota, pierścienie czystości... Quady chyba już wszyscy z tego się smieją. Roweru w dobrej cenie się nie kupi. Pozostaje hulajnoga. My kupiliśmy taką - Micro Speed + http://hulajki.pl/381-micro-hulajnoga-micro-speed.html Siostrzeniec zadowolony i to najważniejsze. Prezent był jednym z ciekawszych. I wzbudził duże zainteresowanie.