Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie młoda już Kobieta

Efekty starzenia u Kobiet

Polecane posty

Gość Nie młoda już Kobieta

Dziewczyny w jakim wieku zobaczyłyście efekty starzenia? Biustu, twarzy , pośladków.....itd

Gość uityuyuui
28 i jeszcze nie widze, a ty ile masz i czy juz widzisz? wydaje mi sie, ze dopiero tak po 35 roku zycia sie zacznie...

Gość w wieku 18lat
pojawily sie zmarszczki wokol oczu :( i biust też mi opadł po odchudzaniu. Wczesniej moglam odchudzac sie non stop itp i wszystko mialam zajebiscie jedrne.

Gość uityuyuui
ja sie nigdy jakos drastycznie nie odchudzalam, biust mam jeszcze jedrny, zmarszczek tez nie widze

Gość ghrrrrrrrr
Wczesniej moglam odchudzac sie non stop itp i wszystko mialam zaj**iscie jedrne." x x :D ja kiedys moglam strzyc sie na lyso i wlosy odrastaly same teraz nie musze tego robic a wlosow coraz mniej :D

Gość Ajajajjjjjj
jak się jest głupim, tyje i głodzi na przemian, to potem tak jest

Gość Nie młoda już kobieta
No ja jestem w wieku 33 lat i już widzę, tak zaczęło się około 30 lat. Podobno po 35 roku zycia idzie do dużo szybciej a po 40 roku życia niestety już bardzo widać. Szczególnie biust:(

Gość uityuyuui
a jakie to są efekty? no straszne to jest, kobiety mają ciezkie zycie :(

Skóra zaczyna wiotczeć nie ma tej elastycznosci. Duży problem jest z biustem, im któraś ma większy tym gorzej ponieważ skóra zaczyna się robić cieńsza. Okolice oczu, kurze łapki. Niestety ale po 30 roku życia to już nie to samo. A Wy ile macie lat i w jakim wieku coś zauważyliście?

Ty masz 28 lat więc może tego nie widzisz ale uwierz mi że za 5 lat sama zobaczysz jak mija się magiczną 30stkę to starzenie bardzo przyśpiesza. Ważne aby facet Cię doceniał nie za to jak wyglądasz ale za to jaka jesteś.

Gość w ameryce kobiety
dłużej są młode bo stosują suplementację koenzymem Q10, wiecie tu w Polsce co to jest ? poczytajcie o tym co przyczynia się do starzenia I http://suplementyheleny.pl/koenzym-q10/

Gość uityuyuui
ja jeszcze nie widze zadnych efektow, w tym roku skoncze 29, zadnych zmian na razie nie dostrzegam, jest tak samo jak 5 lat temu, ale pewnie masz racje, boje sie tego :( i tak jestem stara panna wiec nie mam sie komu podobac.

Gość walentyna tiereszkowa
ja się po 30 posypałam :(

Gość ja mam 43 lata
i teraz zaczęłam zauważać zmiany kurze łapki, worki pod oczami, opadnięte powieki i pośladki, biust też bez stanika wygląda mizernie...:(

Gość eeecgbnxgnn
33 i nie mam efektów, ale koleżanki mają już taką skórę jakby suchą, nie wiem jak to nazwać, pod okiem, po prawej str obok skroni. Tak jakby lekko się tam całość marszczyła. Pewnie za rok dwa będe mieć tak samo

Czy któraś z Was może powiedzieć jak to jest po 35 roku życia? Czy widać dużą różnicę jak się ma 30 lat a jak się ma 35lat?

Gość kurka wodna *
ja zauważyłam jak osiągnęłam 50, zawsze miałam wygląd dziecka (okrągła buzia, drobna budowa ciała) ale wtedy już poczułam powiew dojrzałości, wcześniej się tym nie przejmowałam, mało, wciąż czułam się jak osoba młoda. Ale zostałam babcią, straciłam okres, i gdy to do mnie dotarlo, zaczęłam się starzeć pod oczami, zaczęło mnie strzykać tu i tam, biust miałam zawsze drobny B więc mi nie zwisa a nawet zrobił się krąglejszy na stare lata :D Ale nie poddaję się, o nie, styl życia, dietka, suplementy, dbanie o zdrowie to mój bzik, żałuję tylko, że nie był to mój bzik wcześniej. Więc dobrze Wam radzę, dbajcie o siebie już teraz póki młode jesteście bo potem o wiele ciężej przechodzi się menopauzę i ciężko wyjść z nie których przewlekłych chorób wypracowanych sobie z wiekiem na własne życzenie.

Gość afronele
miedzy 30 i 40 to najpiekniejszy czas dla kobiety, nawet moze do 45...potem sie powoli zaczyna to i owo...i z gorki

Gość lalaolala
podpisuje sie pod tym powyżej....trzeba o siebie dbac od wczesnych lat a nie w momencie pojawienia sie pierwszysch zmarszczek/ mam 32 lata, i szczerze to ciało mam według mnie oczywiscie w super stanie, ale to tylko dlatego ze ćwiczę od 14 roku zycia dzien w dzien- najdłuzsza przerwa w cwiczeniach to ok 3 tyg.- kontuzja. Nie stracilam jędrnosci z uwagi na ciagły pobyt w siłowni, na basenie i na ściance dodatkowo biegam. Odzywiam sie równiez dobrze i staram sie nie zarywac nocek/Wiadomo, ze nie ma sie buzi nastolatki, ale pytanie czy chce miec to buzię 16latki? chyba nie....nie mam zmarszczek,czuje sie dobrze w swojej skórze, ale uwazam ze to nie tylko geny- przede wszystkim sport i własciwa dieta

Gość musiałam kiedyś
około 35 zaczęłam zauważac zmarchy, a po 40tce, ale bardziej po 45tce zwisy 😭

Gość ja jak mialam 35-36lat
dawali mi dyche mniej,teraz mam 40,owszem już zauwazam mimiczne ogólnie jakoś nie kaprawieją dynamicznie, moja koleżanka suprer się trzyma jest pod 50 a wygląda dychę mniej.ale nasza koleżanka 32 lata,ma głębokie zmary,i jakby nie botox i kwas hialuronowy,to wiek skóry ma z dychę starszy myślę,ze to są genetyczne sprawy ale psychicznie fajnie być kobietą dojrzałą,lepiej niż jak miałam o połowę mniej lat:)

Gość zwyczajniee
marszczy się skóra, opadają cycki i tyłek, przerzedzają się włosy

Gość kurka wodna *
ale psychicznie fajnie być kobietą dojrzałą,lepiej niż jak miałam o połowę mniej lat I dobrze mówisz z tą psychiczną dojrzałością ;)

Gość kurka wodna *
włosy mam gęste jak u murzyna, tyle, że proste :D

Gość the new
Ja w tym roku koncze 29, ale bardzo o siebie dbam, wiec na razie nic nie zauwazylam. Cwicze, chodze d kosmetyczki na mikrodermabrazje, uzywam dobrych kosmetykow... zobaczymy za kilka lat czy dzialaja :)

Gość hrsdffcxz
mam 22 lata, cera rewelacja, biust minimalnie opadł po odchudzaniu (narzeczony mówi, że rewelacja, ale ja swoje wiem:D), zmarszczek nie odnotowałam, ale mam raczej typ buzi dziecka. Trochę mi przeschła skóra, ale szukałabym przyczyn w sposobie odżywiania. Włosy bez zmian kolorystycznych i ilościowych:)

Gość kobita nie pirszej młodości :)
34 dopiero ()już) czuje , do tej chwili było super ,niedawno sie pokaało celulit ,sucha skóra ,zmarszczki ,nie rozpaczam jednak

Gość hfrdxx
witam. mam 32. do trzydziestki wszystko super, jedynie w wieku 28 siwe włosy pojedyncze na skroniach. ale teraz widzę może nie tyle zmarszczki ale skóra na twarzy jest no nie wiem, jakby mniej jędrna. naprawdę muszę się napracować tzn maseczki krem peleng żeby jako tako wglądać a wcześniej nie musiałam tak się starać i wyglądałam dobrze nawet bez makijażu. siwych włosów coraz więcej, wieczne zmęczenie. sylwetka szczupła więc zadnych zwisów skóry, nidgy też drastycznie się nie odchudzałam.

Gość 35lat
U mnie po skończeniu 35 lat:). To co kiedyś było dla mnie naturalne i nie wymagające w sumie wysiłku - szybka regeneracja itd., nagle zaczęło wymagać ode mnie podjęcia pracy, systematyczności, cierpliwości. Zmiana dość nagła (może wcześniej po prostu jej nie zauważałam). Po otrząśnięciu się z lekkiego szoku, że człowiek jednak wydoroślał i wiecznie młody może nie będzie, teraz jest już dobrze. Teraz wiem, jak wygląda prawdziwa młodość - błysk w oku, specyficzne poruszanie się, coś co się nie kupi i nie załatwi w salonie kosmetycznym. Ale nie zamieniłabym się (chyba:)). Starzeć się rozpoczyna człowiek jak przestaje być niewinny a zaczyna być ironiczny.

Gość dojrzała__ kobieta
niepodlewany kwiatek usycha...trzeba seksu kochane, generalnie dużo ruchu ale dobry seks to podstawa :classic_cool: