Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankaaaa-2-7-kr

faceci mnie nie chca bo szukaja idealow - prosze o odp dojrzalych mezczyzn

Polecane posty

Gość ankaaaa-2-7-kr

a ja: - wlosy blond do ramion, biust B, talia 68, biodra 93, wzrost 172 cm, wiek 27, twarz przecietna, delikatnie sie maluje, stroj skromny niemodny - bardzo niesmiala, zamknieta w sobie, malotowarzyska, malomowna, spokojna z natury, wrazliwa, marzycielka, naiwna, glupiutka, slaba psychicznie - brak pracy, studiow, przyjaciol, sukcesow, wielkich pasji, hobby, ambicji o co z tego wszystkiego jest najwiekszym powodem odrzucania / niecheci do mnie ?

Gość chyba nie wygląd
nieśmiała i brak pasji, hobby, strój niemodny i skromny, małomówna jak ktos nie chce gadać to odstrasza

Gość chyba nie wygląd
brak przyjaciół, to świadczy że coś nie halo

Gość może spróbuj zmienic styl
ubierania na poczatek, to tez swiadczy o czlowieku.sama na pierwszy rzut oka nie mam ochoty gadać z osobami o babciowym sposobie ubierania bo biorę je za przyziemne , bez fantazji i zainteresowan, poczucia humoru i takie co każdego gaszą i krytykują, naprawdę nie musi być droga firmówka, coś z lumpexu ale oryginalne i interesujące

- Słaba psychicznie - brak pracy - brak pasji/hobby - brak ambicji

Gość krepują mnie małomówni faceci
co nie mają nic do powiedzenia i tylko w ciągu 1 h potrafią tylko, ok, ok, ok, jasne, no własnie i tyle,czas spędzony z nimi to udręka

Gość no własnie, słaba psychicznie
to krótkie podsumowanie

Gość ankaaaa-2-7-kr
dziekuje za odp., a mozecie wskazac co jest kluczowym moim mankamentem ?

Znowu zacząłem dużo czytać i nie mam wiele czasu na komputer.

Gość dsfsd
żaba stul pysk

Gość Moroder A
Samotny ta cała Paulina to postać z gry komputerowej,to niby Twoja była girl ? :D

Zdecydowanie brak zainteresowań, które ciągnie za sobą resztę. Gdybyś miała pasję, szybko znalazłby się ktoś, z kim mogłabyś ją dzielić. Poza tym, często na realizację pasji potrzebne są pieniądze, a to motywacja do znalezienia pracy. Jeśli masz pasję, starasz się nią zarażać innych, a to wyrabia pewność siebie.

Gość twoja data waznosci
z deka juz nie swieza przykro mi

Gość bubu23
Ech kobieto... Wiesz co jest ważne w życiu? Pewność siebie. Jeśli sama siebie uważasz za zahukaną biedną dziewczynkę to nie dziw się, że inni tak na Ciebie patrzą. Nie trzeba być najpiękniejszą na świecie, żeby się Tobą ktoś interesował. Fakt, każdy szuka ideału, ale dla każdego ten ideał jest inny. Przestań tylko chować się w szafie, sama mówisz, że ubierasz się skromnie i niemodnie... Więc przestań tak robić ;) Nie musisz zaraz wskakiwać w nie wiadomo co, dodaj swojemu życiu trochę kolorów. Co do pasji, hobby - to samo. Znajdź sobie jakieś zainteresowania, w życiu można tyle wspaniałych rzeczy robić :) Może jeździectwo, może sport, może malowanie, książki, filmy, ogrodnictwo, pisarstwo... Masa jest takich rzeczy :) W skrócie - zrób coś ze swoim życiem, masz je jedno, wykorzystaj je wreszcie :)

Gość ankaaaa-2-7-kr
hmm, do tych pasji, hobby to trzeba miec pieniadze, a ja nie mam i nie moge znalezc pracy, wiec zamartwiam sie co zjem na nastepny dzien, gdzie bede mieszkac, a nie gdzie wyjechac na wakacje czy bawic sie ze znajomymi, na modne ciuchy tez potrzeba pieniedzy i na ladny wyglad. Przez to wszystko czuje sie gorsza i mam niska samoocene. Gdybym miala mezczyzne u boku to byloby latwiej, a sama jestem przybita z wlasnymi problemami.

Gość ankaaaa-2-7-kr
z tego co napisaliscie nie potrafie zmienic, wiec szans na znalezienie mezczyzny nie mam zadnych.

Gość ankaaaa-2-7-kr
chcialby ktos jeszcze cos dodac ?

Gość AAAAAAAaaass
Skąd wiesz że Cię nie chcą? Musisz dać sygnał "dostępności". To co napisałaś to Twoje wytłumaczenie sytuacji a nie bezpośrednia przyczyna choć pośrednio jakiś wpływ ma poprzez Twoja samoocenę i ograniczenia w poznawaniu nowych ludzi.

Gość ankaaaa-2-7-kr
bo nie pokazuja, ze chca pogadac, zaprosic, spedzac ze mna czasu, co swiadczy, ze unikajac mnie czy tez trzymajac na dystans jestes niechciana

Gość bubu23
Słuchaj, do większości tych rzeczy wcale nie trzeba mieć kokosów. Modne ciuchy można znaleźć nawet w lumpeksie, nieraz ludzie oddają tam nawet fajne rzeczy z metkami. Po drugie wydaje mi się, że też próbujesz się jakoś usprawiedliwić, pracę trudno znaleźć, fakt - ale nie jest to niemożliwe, postaraj się bardziej i nie podchodź do życia tak, jakbyś była przekonana, że jesteś do niczego i nic Ci się nie uda. Co do hobby - żeby obejrzeć film nie trzeba mieć pieniędzy, nie musisz iść na niego do kina. A na poznanie kogoś ciekawego polecam sieć, ale nie strony typu sympatia, tylko np. fora tematyczne, tylko że trzeba się czymś interesować. Spróbuj czegoś takiego poszukać. Wiadomo, że łatwiej z mężczyzną u boku, ale nie stawiaj się w roli ofiary, to nie wzbudza zainteresowania. Faceci lubią niezależne i silne dziewczyny (byle nie za bardzo, ale to chyba wiadomo) a nie sierotki marysie, które boją się nawet własnego cienia. Mówisz też o braku ambicji - wykrzesaj więc w sobie tę odrobinę, która Ci na pewno gdzieś została i przestań mieć wrażenie, że przegrałaś życie. A i żeby dobrze wyglądać też nie trzeba mieć dużo kasy, jesteś szczupła, więc to już plus. Wystarczy, że będziesz zadbana. Damy mają to do siebie, że nawet w stajni czują się damami.

Gość hej autorko
skakd jestes?

Gość Heniu
Nie szukam ideałów, czego najlepszym dowodem są moje byłe :) Co mnie by w Tobie odstraszało: "naiwna, glupiutka, slaba psychicznie" - to najbardziej, nie mógłbym polegać na kimś takim. Jak mam oprzeć swoje życie o kogoś takiego? Miałem już takie kobiety i to była kompletna porażka, zero własnego zdania, uleganie innym i tak dalej. Ewentualnie jakbym szukał kobiety, by ją w kuchni uwiązać to może by się taka nadawała - ale to nie te czasy i nie ten kraj. Niemodne nie musi oznaczać złe, ale jak masz jakieś kompletne szmaty to łatwo to zmienić. Brak pracy też mnie odstrasza, bo cenię ludzi pracy, nawet zwykłe sprzątaczki. Żadna uczciwa praca nie jest dla mnie powodem do wstydu. A najgorsze, że wydaje mi się, że jesteś typem marudy i zrzędy - to jest dla mnie najgorsze w kobietach tego typu. Moja kobieta ma być osobą nie idealną, lecz pozytywną. Zresztą czasem wystarczy popatrzeć i już wiadomo, że gęba jak niewypał bo jadaczka się nie zamyka od wiecznych fochów, wrzasków, pretensji czy zażaleń.