Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość e-konto

DLACZEGO FACECI WOLA "TAKIE" DZIEWCZYNY

Polecane posty

Gość Sucz.
"żadko" :O Może po prostu wolał bardziej inteligentą? :)

Gość vcmv
"Nie ma się czym przejmować, bo takie panienki są liczone tylko jako "w sam raz na raz", jak facet chce dziewczynę na dłużej to szuka już kogoś wartościowego." Taa szuka kogoś "wartościowego" przy czym sam pieprzy się z kim popadnie, dobre sobie :>

Gość wyjasniam, koleżanka mnie
uświadomiła w tej sprawie, twierdząc że jestem od niej o niebo ładniejsza, ale mój styl ubierania nie podchodzi facetom, bo uważają że nie jestem zadbana i nie zależy mi.niezadbana to znaczy nie dbająca o to żeby się podobać facetom.dała mi namiary (nie prosiłam) na znajomą manikiurzystkę u której jest stałą klientką ona ci zrobi takie tipsy , że będziesz wybierać i przebierać w facetach.oni lubią jak laska dba o siebie oto całą teoria.a ona zna się, bo jest taka jak ta laska na imprezie w skąpym stroju i ma ogromne powodzenie

nie przejmuj się, faceci i kobiety mają inny gust (udowodnione naukowo), dla faceta babka może mieć kubeł na śmieci zamiast twarzy,żeby tylko tyłeczek i długie nóżki były, do tego tipsy i sztuczne rzęsy, a nie ładna twarz, włosy czy nawet fajne, ciekawe ciuchy bywają kobiety które inne kobiety uwazają za ładną , a faceci za paszczura.to ja!

Gość Pawelo_0
autorko już sie nie zadręczaj tym tematem. Następnym razem poznasz gościa , który będzie wolał Ciebie niż Twoją koleżankę. Tak już jest w naturze.

Gość awangardowaJ jola
a ja jestem z typu, który dziewczyny uważają za paszczura, a facetom się podoba :D i chyba wolę podobać się facetom...od dziewczyn słyszę, ze jestem no nie najładniejsza...i ogólnie przeciętna. A jakoś faceci lecą jak pszczoły do miodu...

Jola - hahaha, i bardzo dobrze! Mnie zawsze rozbraja jak kobiety uważają się za ekspertki w ocenianiu urody innych kobiet pod względem atrakcyjności dla mężczyzn :P

Gość e-konto
kurde ale wy caly czas myslicie, ze przejelam sie jego obojetnoscia wobec mnie- TAK NIE JEST. uogolniajac chcialam sie zapytac czy w obecnych czasach wylansowany rowna sie atrakcyjny. i tyle. bo zawsze myslalam kolczyki, seksi ubrania sa tylko dodatkiem do ladnej dziewczyny. a teraz zaczynam myslec ze brzydkiej/sredniej dziewczynie wystarcza fajne, rzucajace sie w oczy dodatki i staje sie super atrakcyjna laska.

Gość awangardowaJ jola
nie, ja nie uboieram się wyzywająco, raczej normalnie, teraz jestem bardzo szczupła, ale przez pewien czas miałąm lekko za dużo ciałka i wcale nie miałam mniejszego powodzenia...chyba nawet większe...vhyba vhodzi o to coś w nas

i co ważniejsze to "coś" jest inne dla każdej osoby, ale mam wrażenie, że chodzi głównie o to jak dobrze ktoś się czuje we własnej skórze.

Gość :( zatwardziały:(
po co czytam pierwsza stronę?

Gość sggl;lh
Wyglądała na łatwiejszą, a faceci często nie szukają przyszłej żony tylko seksu. Stwierdził że pewnie z tamtą pójdzie mu szybciej. A to że faceci myślą fiutem to najczęściej prawda. Zwłaszcza po alkoholu.

Gość kapitanplaneta
Faceci czasami nawet nie zauważają, co laska ma na sobie. No, ale na pewno chodzi o kolczyki.

Gość on nie logujacy sie
w ogole nie musisz miec dodatkow. czasem wystarczy spojrzenie za ktorym jest ogien, czasem wystarczy usmiech, albo jedno slowo wypowiedziane tak melodyjnie... niektorzy mowiac proste czesc, przekazuja calym swoim cialem, sluchaj, mam na ciebie ochote... ;) bez znaczenia jakie masz dodatki...