Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Little Talks

Chce biedna dziewczyne

Polecane posty

Gość Little Talks

Gdzie moge znalesc fajna biedna dziewczyne? Mam dosyc tych bogatych puszczalskich lasek ktore tylko chodza po klubach, chwala sie zakupami, ciuchami poprostu masakra jakas. Chcialbym poznac jakas zwykla, fajna normalna dziewczyne i nie ma szans;/

Gość EKG wysiłkowe i
bo chodzisz po klubach do Cerkwii idz taka Prawosławna żoneczka ponoć oprócz normalnej przysięgi jeszcze POSŁUSZEŃSTWO mężowi ślubuje bedziesz miec jak w Niebie

Gość Little Talks
Wszyscy maja internet Nie chodze po klubach, nie lubie bleeee I wydaje mi sie, ze teraz zeby kogos znalesc to MUSZE chodzic po tych glupich klubach ehhhhh Ja jestem ok, dziewczyna narzekac nie bedzie

Gość tuuuyyyuyu
Miałam bardzo biedna kolezanke, trojka rodzenstwa w tym niepelnosprawny brat, mieszkali w starej ruderze w 3 pokojach, ale poznała cudownego faceta, jest szczesliwa z nim od 5 lat. Najlepszy towar szybko znajduje nabywce:)

Gość Aniagnoita
Mam ukonczone 50 lat i szukam chlopaka do 30 lat ktory lubi sie kochac i jest obdarowany duzym przyrodzeniem. Zapewnie wiele uciech oraz mieszkanie a w zamian oczekuje jurnosci i spelniania najciekawszych figli. Jestem ladna i zgrabna.

Gość Little Talks
Ja jestem ok towarem i dalej dopa

Pelno takich, przejedz sie po jakichs gorszych osiedlach. Duzo takich tez okupuje rozne lokale w centrum, siedzac po 3-4 przy jednym piwie po pare godzin.

Gość a wiesz dlaczego dupa
sam to napisałes bo masz o o sobie zbyt duze mniemanie myslisz ze tylko dal Ciebie ksiezniaczka moze nawet chłopka koniec końców cie nie zechce bo masz sieczke w głowie

Gość inteligencja emocjonalna
autorze tego wątku a ile masz lat ????

@FM: ja nikogo nie szukam. Ps. nie jestem sknera. Ps. 2: te tzw. biedne akurat wcale nie sa zazwyczaj skromne, przeciwnie - chciwe. Im mniej ma, tym wiecej chce:)

Gość hahmęt
a bo trafiasz na takie jakim jesteś ty sam zresztą masz około 20 latek i jesteś jeszcze zdziecinniały ........ tak myślę

Gość ;.;.
ja jestem ... taka normalna zwykła , ładna ,inteligentna ,ale biedna już nie dziewczyna a 34 letnia kobieta , też mam problem , same pustaki

Gość hahmęt
a jak czytam wypowiedzi Maćka na temat kobiet to na wymioty się zbiera Maciek nigdy nie będzie mieć ani super bogatej księżniczki ani żebraczki bo ŻADNA ALE TO ŻADNA GO NIE BĘDZIE CHCIEĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jesteś nie jesteś tylko jeśli chodzi o Twoje potrzeby (nowy sweterek za 700 zł itp.), ale w stosunku do innych sknera

Gość ioeou
kurde, byłam biedna, ale znalazłam prace...ale nadal jestem fajna;)

@FM: ja ubieram sie klasycznie, a nie w New Yorkerze;) A z luzniejszych to bardziej jakies bluzy;)