Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Little Talks

Chce biedna dziewczyne

Polecane posty

Gość Little Talks
Mam 22 lata Nie mam mniemania o sobie za duzego, praktycznie w ogole jakiegos nie mam. Poprostu szukam zwyklej dziewczyny i tak trudno znalesc

Gość Little Talks
Maciek mi sie te cos lacosta nie podoba. Zdecydowanie lubie bardziej RL, mam nawet duuuza kolekcje:) Oj tam praca praca

@LT: to jest zwykly, klasyczny sweter:) Zdjecie nieudane. On wyglada po prostu normalnie i o to w sumie mi chodzilo, bez zadnych wydziwianek. RL w sumie nic nie mam, ale to kwestia czasu;) Fajne rzeczy sa u Tommiego, a swetry np w van graafie:) Mam tez kilka fajnych swetrow i bezrekawnikow Vistuli.

Gość Little Talks
Mieszkalem 4 lata w USA i wtedy sobie tyle tego nakupowalem ze masakra:) Mam 2 szafki z ciuchami RL z tego polowa w metkach jeszcze

A w PL to gdzie to sie kupuje, bo chyba malo jest firmowych sklepow RL? Kiedys w Starym Browarze widzialem jakies polowki w Royal Collection, a tak to nawet nie wiem gdzie tego szukac. Lacoste jest np sklep firmowy w Poz.

Little Talks - robisz blad w zalozeniu, moim zdaniem, bo piszesz ze chcesz biednej (materialnie rozumiem) i zkladasz ze ona nie bedzie rozwiazla - tym czasem zycie pokazuje ze kobiety ktore pochodza z biednych domow sa bardziej zdespernowae (nie wszytskie, to byloby nie fair - twierdzic ze wszytskie) i chetniej wykorzystuja wszelkie srodki - w tym wlasna sesksualnosc - aby zdobyc to czego zapragna. Myslisz kategoriami beidan - to sierotka marysia, mila i skromna, a z bogatego domu to rozwiazla (podczas gdy moze byc niesmiala i miec problemy w rekacjach seksualnych)

a skad pomysl, ze akurat ze mna dyskutowales, hm?;-) nigdy nie wiesz kto siedzi po drugiej stronie i ile osob uzywa jednego nicka;-)